Daniel Medo Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Zdravim, teraz tu na oficialnych forach prestashopu mame ceske a slovenske fora oddelene. Aky je vas nazor na spojenie obidvoch for do jedneho ceskoslovenskeho? Ceske forum je dost aktivne, v slovenskom sa zatial toho moc nedeje, preto by bolo idealne (kedze rozumieme obojstranne nasim jazykom) skombinovat tieto fora do jedneho...Chcem vediet vas nazor Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Zdravim, teraz tu na oficialnych forach prestashopu mame ceske a slovenske fora oddelene. Aky je vas nazor na spojenie obidvoch for do jedneho ceskoslovenskeho? Ceske forum je dost aktivne, v slovenskom sa zatial toho moc nedeje, preto by bolo idealne (kedze rozumieme obojstranne nasim jazykom) skombinovat tieto fora do jedneho...Chcem vediet vas nazor 1/ Slovensky rozumim2/ Uz jednou jsme BRATIA byli 3/ Stejne si procitam i Slovenske forum (i kdyz tam toho moc neni)Takze ja jsem pro :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatras Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Cau, no myslim si ze to asi bude najlepsie mat spolocne forum. To je velmi dobry napad. Samozrejme som za. Ak sa to da urobit tak dotoho. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Medo Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 Nie je problem napisat adminom, aby to spravili. Otazka je ci s tym vsetci suhlasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatras Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Ja nemozem hovorit za vsetkych, ale ak by sa tu urobila anketa a bola aktivna povedzme 1 tyzden, no a potom podla vysledkov ankety by sa rozhodlo ci ano alebo nie. Co vy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Suhlasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Myslím, že bude většina PRO.. Když nás bude Presťáků ještě víc, tím to bude lepší. Ikdyž někdy slovensky nerozumím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Akoze nerozumies po slovensky????? To je hrozne s tymi mladymi...:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Toš já sem taky pro... a co takhle ČeskoMoravskoSlovenské fórum? ;-DDD Otazkou ale je, jak si predstavujes slouceni, protoze napr. slovenske forum ma vic "sekci", ceske ma jen jednu. Zkus teda napsat jak by sis vysledne forum predstavoval - jestli jen to ceske prejmenovat a presunout sem slovenske thready, nebo jestli chces slovenske prejmenovat a presunout tam ceske prispevky.@Peto: never vsemu co se pise se smajlikem .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjojo Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Zdravím všetkých :smirk: Tiež som za zlúčenie, a ako to pomenujete, tak to bude. Hlavne nech tu je živo, čo prinesie i viac prospechu pre všetkých. Otazka je ci s tym vsetci suhlasiaNemusia všetci súhlasiť, ale nech rozhodne väčšina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Akoze nerozumies po slovensky????? To je hrozne s tymi mladymi...:-( ... mě to přijde skoro stejný jako anglicky. Taky někdy nevím co je to za slovo. Ale běžné slova jsou podobná češtině, takže v tom žádný problém nevidím. Kdybych byl s moravy tak bych asi rozuměl více. Ale jelikož jsem z Plzně, tak tady se mluví plzeňsky tuto, tohle a naše výrazy jsou někdy fakt dementní ale každej hned ví o co jde.. Zato když jsem byl týden na Břeclavsku, tak někdy jsem nevěděl co říkali a to mluvili česky takže asi ani nemůžu rozumět některým slovenským výrazům ale stačí to vysvětlit nebo použiji google a hned vím co to znamená a potom si to člověk už pamatuje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Medo Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Jiri FAMiNE Cermak: Idealnejsie by bolo keby sa premenovalo slovenske forum a ceske prispevky by sa rozdelili do sekcii, lenze to by admini museli vediet po cesky Budeme potrebovat moderatora ktory vie bud cesky alebo slovensky a ktory to vsetko pretriedi. Neviem ci s tym ale admini budu suhlasit. Uvidime, to by sme nejak poriesili. V poslednom case ale presta tim nejak neodpoveda ani na sukromne spravy ani na maily, tak dufam ze ked im napisem, ze nebudeme cakat pol roka pokial to pripravia...Este ma napadlo ako pomenujeme to forum, Ceskoslovenske, Cesko-Slovenske, Ceske a Slovenske?Uvital by som keby ste sa vyjadrili aj k tomuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Pomenovať to môžeme hocjiako. Češi aj Slováci budu vedieť že je to ich forum a čo sa týka porozumenia českého jazyka, my čo sme boli 2 roky v Čechách na vojne s tým nemáme absolutne žiadný problém... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatras Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 cau, co sa tyka nazvu tak aby nebolo nikomu ukrivdene tak to moze byt cesko-slovenske a slovensko-ceske forum. akurat to mozno je prilis dlhe! a ak by to takto nemohlo byt, tak uz len na zaklade historie cize CESKO-SLOVENSKE.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------www.cheapmania.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjojo Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Ahojte Este ma napadlo ako pomenujeme to forum, Ceskoslovenske, Cesko-Slovenske, Ceske a Slovenske?Československé je najkratší názov a vystihuje podstatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Ja jsem osobne pro Cesko-Slovenske, a jako druhou variantu bych dal Ceske a Slovenske... To Ceskoslovenske ve me proste evokuje doby minule Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjojo Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 AhojteČo je nového v snahe o spojenie fór CZ a SK do jedného? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Gauner nebo hrdina, všichni jedna rodina. Jsem pro spojení. Česko-Slovenské, také bych se nevracel. Výše, lépe, radostněji.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlcochmarek Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Zdravim, teraz tu na oficialnych forach prestashopu mame ceske a slovenske fora oddelene. Aky je vas nazor na spojenie obidvoch for do jedneho ceskoslovenskeho? Ceske forum je dost aktivne, v slovenskom sa zatial toho moc nedeje, preto by bolo idealne (kedze rozumieme obojstranne nasim jazykom) skombinovat tieto fora do jedneho...Chcem vediet vas nazor Zdravím Všechny Čechy a Slováky.Také souhlasím se spojením českého a slovenského fóra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Ja som tiež za spojenie oboch fór. Myslím si že to bude v záujme veci. Na názve nezáleží. Veď na Československu okrem zriadenia nebolo nič zlé (myslím tu na rodinné, priateľské, odborné, obchodné a podobné vzťahy). Nakoniec to rozdelili politici a nie ľudia.Aby som to viac komplikoval pridávam ďalší návrh na názov : "CS forum" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Větší prioritu navrhnu na oddělení verzí Presty 1.1.0.5 a nižší od verze 1.2 neb v tom tady vzniká jenom guláš :blank: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docicz Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Taky souhlasím, aspoň bude více hlav , více nápadů :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelllin Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Jsem tiez pro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacirek Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Zdarec, no ja spis nechapu proc je to tu rozdeleny... vsechny jiny fora co znam jsou automaticky pro Cechy i Slovaky... Cizi zeme nas stejne vzdycky driv i ted hazeji do jednoho pytle "Czechoslovakia" :-d To pak clovek musi hledat prvne v Ceskym foru a kdyz nenajde, tak jit do Slovenskyho a tam hledat znovu. At uz je to spojeny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stana Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Naprostý souhlas s předcházejícím příspěvkem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Absolutně souhlasim se spojenim, hraju se Slovákama WoWko a žádná chyba v komunikaci. Jen mi přijde trochu srandovní jak se tu řeší "s pomlčkou nebo bez pomlčky", to už jsem jednou zažil . Bože, jsme Češi a Slováci, ne Maďaři, tak šup ať už je to spojený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 V spojeni nevidim ziadny vseobecny problem. Zvacsi sa komunita na jednom mieste, a pedovsetkym, jazykova bariera nie je ani po 20-tich rokoch neprekonatelna. Spojene forum rovnako ziska dvoch moderatorov a tak bude v prispevkoch vacsi poriadok a moderatorske akcie budu tiez navzajom "kontrolovane". Ak tuto temu citate a este ste v ankete v zahlavi temy nehlasovali, urobte tak prosim. Vysledky ankety budu smerodajne a na ich zaklade oslovime spolu s bomerom adminov tohoto fora, aby bolo slovenske forum (kedze je mensie) presunute (zlucene) do ceskeho + upravenie hlavicky fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Já si ale myslím, že je potřeba rozlišovat především verze PS a potom řešit Česko-Slovensko variabilní názvy diskuze :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts