jirid Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ahojte,přešel jsem s 1.3.7 na 1.4.1, problém je, že se za adresu přidává cs (www.neco.cz/cs). Jen u sekcí Nejprodávanější zboží, Nové zboží, Akční zboží se to cs nepřidává, hlavní problém proč sem píšu je, že u těchto sekcí nelze přeskočit na stránku 2, 3 atd. (viz. http://steelovesperky.cz/prices-drop.php) vždy se to vrací na hlavní stránku.Nevíte kde je chyba?Díky za případné rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ahojte,přešel jsem s 1.3.7 na 1.4.1, problém je, že se za adresu přidává cs (www.neco.cz/cs). Jen u sekcí Nejprodávanější zboží, Nové zboží, Akční zboží se to cs nepřidává, hlavní problém proč sem píšu je, že u těchto sekcí nelze přeskočit na stránku 2, 3 atd. (viz. http://steelovesperky.cz/prices-drop.php) vždy se to vrací na hlavní stránku.Nevíte kde je chyba?Díky za případné rady zkoušel si to na origo šabloně ? podle me to bude v tom tvuj vzhled je upravený .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirid Posted May 25, 2011 Author Share Posted May 25, 2011 Ahoj,stejný problém je i na originální šabloně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ahoj,stejný problém je i na originální šabloně. v ty origo tam mas všechny jazyky nebo jen češtinu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirid Posted May 25, 2011 Author Share Posted May 25, 2011 Bude nějaký problém s .htaccess, protože když jsem vygeneroval nový bez zaškrtnutí Friendly URL tak vše funguje. Ale tu funkci Friendly URL bych rád využíval :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Bude nějaký problém s .htaccess, protože když jsem vygeneroval nový bez zaškrtnutí Friendly URL tak vše funguje. Ale tu funkci Friendly URL bych rád využíval :-( tak zkus .htaccess co je na 1.3 co je zde na foru ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts