Peto Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Pokus o neautorizovaný prístup (Hack) (Order -> payment = Platba hotovosťou pri doručen�Po skusobnom objednani produktov na mojom e shope, a potvrdeni objednavky mi na konci vysla tato hlaskaPokus o neautorizovaný prístup (Hack) (Order -> payment = Platba hotovosťou pri doručen�)ako mam tomu rozumiet? Treba nieco zmenit v Ordery...,ale co konkretne...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Medo Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Peto: Nechcem rypat do tvojho stylu pisania, ale skus si po sebe citat prispevky ktore napises.Co sa tyka tej chyby, vypada to na problem s platobnym modulom Platba hotovostou pri doruceni. Robil si nejake zasahy do zdrojoveho kodu Prestashopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Problem je v tom, ze mam dlhu odozvu napisem to a nezobrazi sa mi to ako prispevok....jedine co som robil tak som prekopiroval slovensky modul ( prelozeni ) do klasika povodneho modulu...Nic viac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 zadal som komplet prava.... neviem co tomu moze byt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Medo Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 nechapem presne co si kopiroval kam. Si si prelozil texty v subore platobneho modulu a ten povodny s anglickymi textami si prepisal?Peto, tazko sa ti pomaha ked clovek nedokaze pochopit z tvojich prispevkov co si spravil, musis sa vyjadrovat presnejsie...a poprosim ta nepis mi sukromne spravy, na pomahanie je toto forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 Tak to ti dakujem za ochotu.., pocujte chalani.. neviem mam pocit hrate sa tu na dolezitych , a ked chce niekdo helfnut tak ho sprdnete..to je mile od vas :-(CO som kopiroval ? Odznova som v root, prekopiroval subor cashindelivery, ten ma nastarosti platobny modul, dal som tam povodny s PS.1.1, ale ta hlaska tam bola stale samozjreme po AJ. To som tym myslel ....Neviem kde moze byt chyba, pretoze neposiela zakaznikom pri objednani ani ani emajlove spravy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haVaj Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Ja si myslim Peto, ze ta tvoje instalace prestashopu uz musi byt pekne rozjebana. Ty mas problemy, ktere se nikomu jinenu nestavaji.Radim, cele to smaz a instaluj to znova, ted uz spoustu veci vis jak udelat a nerozstelujes si to hned od zacatku.A taky mi nepis soukrome zpravy se stejnym textem jako jsi psal na foru. Myslis, ze to necemu pomuze, ze si to prectu 2x to stejne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katarina Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 no to ste mi poradili...mam tam asi 250 vyrobkov.. a cele zmazat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haVaj Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Ty jsi Peto? nebo mas tejny problem? Ze by dvoji identita?Tak smaz jen vse krome databaze a /config a /img a prehraj to originalnima z prestashopuA predtim si vse radsi zalohuj. Peto Katarino ... no to ste mi poradili...mam tam asi 250 vyrobkov.. a cele zmazat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katarina Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Este jedno ked ste ma uz sprdli.... teraz som doplnil do "Sposob platby" "Platba prevodom na účet" a tam to islo v pohode, ziadna hlaska, a prisiel aj zakaznikovy email..Ak si zakaznik vyberie "DObierku" tak sa vyskytuju problemy ako som napisal vysie. Doma sa pokusim s tmy pohrat ak na neico pridem tak napisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katarina Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Kacena je moja [spam-filter] , niekedy sa na nu lalogujem ja.Cest . Link to comment Share on other sites More sharing options...
katarina Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Kacena je moja [spam-filter], niekedy sa nalogujem ja na nu.Cest.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Pokus o neautorizovaný prístup (Hack) (Order -> payment = Platba hotovosťou pri doručenVyskytol sa mi tento isty problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 "Ja si myslim Peto, ze ta tvoje instalace prestashopu uz musi byt pekne rozjebana. Ty mas problemy, ktere se nikomu jinenu nestavaji. .."No a prislo na tie slova.., ale aby ma tu zase nikdo neobvinoval..Mimochodom s tou prvou vetou suhlasim :-) Pozeral som aj AJ fora vystihli sa tam podobne komplikacie..Ako som pisal i to podarilo sa mi rozluscit, problem bol, ze sa mi bila slovenska veriza prekladu, nerozumiem preco a co konkretne.Spravil som nasledovne pre PS1.11) v root / modules / cashon delivary -- som nahral povodnu teda AJ, bez slovenciny musis spravit to aby atributy mali mod 7772) vo Back officce som potom rucne poprekladal ( block cashon delivery,payment, validation) 3) v root/ mails -- som nehal povodne a potom rucne dorobil.. 4) neviem ako je to mozne ale islo to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Tak som ten hack error vyriesil tak, ze som na ftp nahral originalny cashondelivery modul, a rucne som prelozil texty v suboroch validation.tpl a payment.tpl. A uz to ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 cize cca podobne ako ja..Nestava sa ti ze mas problem vyhladat produkt v Front Office ( nenajde zadefinovany produkt a ani ti to nezobrazi)..., moze to byt podobny problem len s inym modulom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Zatial neviem, mam pridanych len par produktov, najprv potrebujem nastavit a vyladit cely shop a potom bude nahadzovat produkty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMike Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 mne tuto chybu vyhodilo, ked som testoval shop a "kupoval" som produkt s cenou 0,- € Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ľubor Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Mne to vyhadzuje, napr. ak si idem otvorit posledny produkt ktory pridam do kosika alebo v module Viewed products block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkshop Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 rovnaky proble s tym cashon delivery.Ach jaj hosi hosi asi sa uvidime casto:)tento eshop asi nikto nepouziva naostro vsak?Lebo tolko chyb za par hodin kritickych najst ako som nasiel ja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Medo Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Cely problem je vo funkcii isGenericName v triede Validation (Validate.php) v adresari classes.Otvorte si tento subor, najdite si v nom funkciu isGenericName() na riadku 383a zmente tento kod: return empty($name) OR preg_match('/^[^<>;=#{}]*$/ui', $name); na tento: return empty($name) OR preg_match('/^[^<>;=#{}]*$/i', $name); Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibot Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 funguje to ok.D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts