achilehero Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Am un site la care lucrez. Variante in engleza si romana. Varianta engleza merge perfect, dar de la un punct incolo varianta in romana imi face ceva ciudat. La incarcarea paginii, muta codul din <head> in <body> , lucru care cauzeaza erori la afisare. Introduce spatii, muta coloane, etc. Aveti idee careva ce script ar putea face treaba asta?site-ul se afla la: www.bikewarehouse.ro/magazin Multumesc!Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Nu cred sa fie de la un script, cred ca tema aia are probleme. Vezi header.tplSau poate e un bug. Vezi daca face la fel si cu tema default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilehero Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Nu are cum sa aiba tema probleme. Face la fel si cu tema default. In plus, cu tema mea, in engleza apare perfect, asa cum aparea si in romana pana la un punct. Codul sursa al paginii apare corect si in romana. Am banuit ca e un script, pentru ca mutarea liniilor de cod se face la incarcarea paginii. Am observat treaba asta cu Firebug. In engleza, daca ma uit la codul sursa al paginii, e la fel cu cel din fisiere. In romana, in schimb, dupa ce se incarca pagina, toate link-urile de javascript, css, etc din <head> sunt la inceput de <body> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Doua posibilitati imi trec prin minte:1. bug2. eroare la transfer fisiere prin ftpEu as recopia pe ftp directoarele de sistem gen classes, sau as face un upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilehero Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Se pare ca se busise ceva la pachetul de limba romana. L-am reincarcat si acum totul e OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts