iljusin66 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Ve verzi 1.1 je chyba, kdy nelze v adminu smazat příslušenství které je již vložené k nějakému produktu. Kdyby vás toto trápilo, tak řešením je opravit soubor js/admin.js. V něm si najděte řádky které začínají console.log a ty zakomentujte /* */ Jsou to 4 řádky ve funkci delAccessoryPo úpravě to bude vypadat takto: /*console.log('---'); console.log(input); console.log('___'); console.log(name);*/ Pravděpodobně autor funkce hodlal logovat mazání, ale nějak to nedotáhl do konce Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljusin66 Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Dostal jsem skrze SZ dotaz k tomuto, odpovím rovnou sem.Otázka: taka trivialna otazka.. v com to otvorim ? v Jave? alebo ...Prislusenstvo co konkretne myslis.... ? 1) Myslíš v čem otevřeš ten soubor admin.js? V jakémkoli textovém editoru, je to javascript.2) V administraci, v okně kde vkládáš/úpravuješ zboží máš možnost přidat související příslušenství. Vkládáš-li teda botu, můžeš jako příslušenství vložit tkaničku, nebo krém na boty. Chyba je v tom, že přidat příslušenství v tomto okně můžeš, ale smazat už nejde. Ta moje úprava toto opravuje.P.s. Než začnete něco opravovat, zazálohujte si původní verzi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
satoo Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Dekuju za radu, mam s tim take problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Perfekt řešení,jen se hrozím toho, až bude v shopu 3-4.000 položek, následné přidělování položek jako příslušenství bude dost zajímavé! Skutečně tato možnost není dotažena do konce. Mohlo by tam být rozevírací okno s formulářem kde následně vyberu kategorii a její příslušenství k produktu dle ID ap. No uvidíme co přinese nová verze PS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeny Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 ZdravímZakomentoval jsem řádky přesně dle návodu ale jediný efekt byl ten že příslušenství už nejde ani přidat o mazání ani nemluvě. Dělám někde chybu??Díky za každou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 ZdravímZakomentoval jsem řádky přesně dle návodu ale jediný efekt byl ten že příslušenství už nejde ani přidat o mazání ani nemluvě. Dělám někde chybu??Díky za každou radu. To je blbost!Zkontroluj to ještě jednou. Doufám že jsi také tohle testoval v již existujícím sortimentu (např. ukázkové produkty iPod apod.), protože v shopu bez sortimentu by nebylo jaxi CO a KAM přidávat. Musí existovat zboží a to musí být uloženo v databázi, posléze lze přidat libovolný sortiment - ale i ten, je jako další zboží...Nevím jak v nižší verzi, ale v 1.1.0.5 tato úprava funguje na 1000% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeny Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 ZdravímZakomentoval jsem řádky přesně dle návodu ale jediný efekt byl ten že příslušenství už nejde ani přidat o mazání ani nemluvě. Dělám někde chybu??Díky za každou radu. To je blbost!Zkontroluj to ještě jednou. Doufám že jsi také tohle testoval v již existujícím sortimentu (např. ukázkové produkty iPod apod.), protože v shopu bez sortimentu by nebylo jaxi CO a KAM přidávat. Musí existovat zboží a to musí být uloženo v databázi, posléze lze přidat libovolný sortiment - ale i ten, je jako další zboží...Nevím jak v nižší verzi, ale v 1.1.0.5 tato úprava funguje na 1000% JJ tak máš pravdu, funguje to, chtělo to jen restart prohližeče a odhlásit a přihlásit.Diky super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts