extranick Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Zdravim. Nainstaloval jsem si zminenou verzi PS a nemohu najit reseni na nasledujici problemy:1) u produktu se mi objevuje pouze cena s DPH, coz je fatalni chyba, ktera odradi vetsinu klientu. Jak docilit toho, aby se tam objevovala cena bez DPH .. idealne cena bez DPH a pod ni mensi s DPH.2) v bloku kosiku je napsano "Ceny jsou DPH" .. opetovne bych tam potreboval "Ceny jsou bez DPH". Samozrejme v detailu kosiku uz by melo byt dole rozpis DPHZkratka s tim DPH jsou tam problemy a ac jsem menil cokoliv, nedosahnul jsem kyzeneho stavu. Takhle muzu prodavat leda tak rohliky a mleko. Asi tvoritel nepredpokladal, ze vetsinu klientu muze zajimat zejmena cena bez DPH a samotne DPH az v zaveru objednavky.3) lze nejak jednoduse "klonovat" zbozi ? Muj sortiment se sklada z produktu, u kterych se treba meni jen 1 parametr z 20 a kvuli tomu tukat novou stranku celou znova mi pripada jako blbost.Musim podotknout, ze nejsem zdatny v English a musel jsem premyslet, co ktera volba v nepocestenem menu znamena .. a ani nikterak neoplyvam znalostmi php. Takze bych poprosil o rady jako pro "blba".Dik predem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GG.Pepe Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 mam uplne rovnaky problem/problemy budem rad za rovnako za kazdu odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Zdravim. Nainstaloval jsem si zminenou verzi PS a nemohu najit reseni na nasledujici problemy:1) u produktu se mi objevuje pouze cena s DPH, coz je fatalni chyba, ktera odradi vetsinu klientu. Jak docilit toho, aby se tam objevovala cena bez DPH .. idealne cena bez DPH a pod ni mensi s DPH.2) v bloku kosiku je napsano "Ceny jsou DPH" .. opetovne bych tam potreboval "Ceny jsou bez DPH". Samozrejme v detailu kosiku uz by melo byt dole rozpis DPHZkratka s tim DPH jsou tam problemy a ac jsem menil cokoliv, nedosahnul jsem kyzeneho stavu. Takhle muzu prodavat leda tak rohliky a mleko. Asi tvoritel nepredpokladal, ze vetsinu klientu muze zajimat zejmena cena bez DPH a samotne DPH az v zaveru objednavky.3) lze nejak jednoduse "klonovat" zbozi ? Muj sortiment se sklada z produktu, u kterych se treba meni jen 1 parametr z 20 a kvuli tomu tukat novou stranku celou znova mi pripada jako blbost.Musim podotknout, ze nejsem zdatny v English a musel jsem premyslet, co ktera volba v nepocestenem menu znamena .. a ani nikterak neoplyvam znalostmi php. Takze bych poprosil o rady jako pro "blba".Dik predem. ad 3) nejak jednoduse "klonovat” zbozi lze - viz obrazek Link to comment Share on other sites More sharing options...
extranick Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 ad 3) nejak jednoduse "klonovat” zbozi lze - viz obrazekDiky aspon za castecnou odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 ad 3) nejak jednoduse "klonovat” zbozi lze - viz obrazek Diky aspon za castecnou odpoved.zdravím podle toho co jsem si přečetl v přispěvku je zobrazení DPH 100% na to existuje modul když to neni současti PSstači jn hledat zde na foru .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GG.Pepe Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 mna by skor zaujimalo kompletne zobrazenie ceny s DPH aj bez DPH v celom eshope..nasiel som len jeden navod ale podla toho mi to nefungovalo..nemate nieco niekto overene?dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Ať hledám jak hledám stále nikdo nevyřešil problém s DPH jak ho dostat na web bez onoho DPH ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coro Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 ad 1), 2) - Obavam se, ze bez uprav sablon se neobejdete. Data se tam posilaji, jen se nezobrazuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 ad 1), 2) - Obavam se, ze bez uprav sablon se neobejdete. Data se tam posilaji, jen se nezobrazuji. Už jsem to vyřešil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 vid. http://www.prestashop.com/forums/viewthread/118597/#484971 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts