Wonder.x Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Zdarec,Při nahrávání nového zboží jsem narazil na chybu která se nevyskytuje pořád ale vyskytuje . Některé produkty nahraju bez sebemenšího problému a některé prostě nechcou nahrát obrázek. Přikládám dva screeny na prvním je to co mi vyskočí po nahrávání obrázku a na druhém je jak se obrázek uloží. Verze prestashopu je 1.4.0.17. Nemáte prosím někdo zkušenost s tímto problémem a jak ho vyřešit?Předem díky moc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Nejsou moc velký? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder.x Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 Nejsou moc velký? Nejsou to jsem hned kontroloval a když byl větší tak hodil hlášku že max 2000kB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder.x Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 Možná to je blbost ale může být nějáka chyba v obrázku? Protože jak tam dám jakýkoliv jiný tak to načte v pořádku a velikost těch obrázků které nejdou nahrát je od 600 kB až do 1MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Možná to je blbost ale může být nějáka chyba v obrázku? Protože jak tam dám jakýkoliv jiný tak to načte v pořádku a velikost těch obrázků které nejdou nahrát je od 600 kB až do 1MB. od 1.4.0.17 je nekde v nastaveni max. velikost uploadovaneho obrazku, skuz to zmenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder.x Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 Možná to je blbost ale může být nějáka chyba v obrázku? Protože jak tam dám jakýkoliv jiný tak to načte v pořádku a velikost těch obrázků které nejdou nahrát je od 600 kB až do 1MB. od 1.4.0.17 je nekde v nastaveni max. velikost uploadovaneho obrazku, skuz to zmenit Taky bezvýsledně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 No aby nebyl omezenej hosting, treba dobou, nebo velikostí uploadu ta bílá stránka tomu odpovídá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder.x Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 No aby nebyl omezenej hosting, treba dobou, nebo velikostí uploadu ta bílá stránka tomu odpovídá Mám nejvyšší hosting u Web4U ale mrknu na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder.x Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 Takže uploadovat můžu soubory do 120MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 A co čas a memory limit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder.x Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 A co čas a memory limit? Takže lidičky díky za Váš čas ale chyba byla následující Klávesnice - i.....t - židle Nepřelouská fotky ve vysokém rozlišení. V PS jsem pouze snížil kvalitu fotky a néé rozližení. Jsem hlupec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts