kachnahusa Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Ahoj všem,existuje nějaké rozšíření pro hromadnou změnu kategorie u vybraných produktů? (Hromadný přesun produktů mezi kategoriemi)?Děkuji za odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Ahoj všem,existuje nějaké rozšíření pro hromadnou změnu kategorie u vybraných produktů? (Hromadný přesun produktů mezi kategoriemi)?Děkuji za odpověď. pres phpmyadmin !update ps_category_product set id_category=111 where id_category=222; 111 = tu do ktere chces222 = tu z ktere chces Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Zdravím, příkazem jsem přesunul produkty z jedné kategorie do druhé, nicméně když si v administraci zobrazím produkt filtrované dle kategorie, tak vidím všechny v jedné ale u těch co se přesouvaly je ve sloupci pro kategorii stále původní název. Vymazal jsem cache presty i prohlížeče ale stále to tak mám. Mrkněte na obrázek, původní kategorie byla Import. Když si kterýkoliv problematický produkt otevřu, tak v asociaci je už také nová kategorie, jen prostě v tom přehledu to zlobí. Díky za každý nápad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Podívejte se v DB kde by mohla být ještě ID categorie zapsána a tam by to pak chtělo upravit. Bohužel presta se zesložiťuje a podobné jednoduché zásahy v Db jsou už skoro pasé...a je lepe to neprve prozkoumat dopodrobna než něco takového zkusíte... nejlépe asi provést změnu kategorií skrze fci export/import...pokud to bude u vás funkční. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 (edited) Zapomněl jsem napsat, že se jedná o verzi 1.5.4.1 Tak kdyby to někdo potřeboval, tak je potřeba ještě udělt příkaz UPDATE `ps_product` SET `id_category_default` = 111 WHERE `id_category_default` = 222 Edited May 8, 2015 by jval (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Bohužel presta má zboží, zařazené do kategorií ve více tabulkách, který jsou mezi sebou provázené, změna jen na tabulce ps_product je nedostačují, možná by bylo dobrá zadat na to poptávku aby to někdo udělat za peníze kdo tomu rozumí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts