prepinakos Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Dobrý deň,chcel by som svoj obchod zaregistrovať na porovnávačoch cien začal som s heurekou,použil som php súbor (priložený v prílohe) nahral som ho do root adresára ale pri spusteni v prehliadaci mi vypise iba vie mi niekto poradiť prečo? datafeed_heureka.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Dobrý deň,chcel by som svoj obchod zaregistrovať na porovnávačoch cien začal som s heurekou,použil som php súbor (priložený v prílohe) nahral som ho do root adresára ale pri spusteni v prehliadaci mi vypise iba vie mi niekto poradiť prečo? http://shiny.sk/datafeed_heureka.php ??mně to ukazuje samou chybu.Napiš mi do PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
coal Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Ja pro Heureku cse zrusil, sice jim feed posíláme, ale pokud si na heurece nezaplatíš kredit tak te stejně bude zobrazovat až za topinkovačema a ručníkama. A pokud jim zaplatíš tak stejně to regulérně nezobrazujou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikon95 Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Apprentice ma pravdu..mozes si aj zaplatit aj tak nebudes na prvej priecke... pokial nemas overenie zakaznika je ti to zbitocne aj platit... Neviem kolko potrebujes mat objednavky na overenie zakaznika nikde to tam neni uvedene.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malwin Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Zdravím mám problém, v obchodě mám jako default nastavenou měnu v CZK, ale slovenské vyhledávače potřebují měnu v EUR jde toto nějak nastavit přímo ve feedu. Použil jsem standartně feed pro zbozi.cz slovenský vyhledáváč/porovnávač s ním nemá problém, jen je problém s tou měnou. moc díky za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lydka Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Čaute ľudia! Nechápem ako mám vytvoriť to xml pre Heureku.... Nenašiel by sa niekto kto mi s tým pomôže? Napíšte mi prosím [email protected] www.el-cigaret.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts