Jan Vasko Posted March 19 Share Posted March 19 Mám Prestashop verze 1.7.8.7 a mám problém s ukládáním a aktualizací produktů. Když dám uložit, dolní lišta (viz příloha) zbledne a produkt se ukládá minimálně minutu, ne-li více. Při každém jednom vložení se vygeneruje chybová zpráva (product modification). Stupeň důležitosti pouze informativní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted Monday at 10:43 AM Share Posted Monday at 10:43 AM (edited) Dobrý den. To může způsobovat několik věcí. Například velké množství kombinací, nějaký modul a jeho háček, nedostatečná rychlost serveru (webhostingu), zavirovaný Prestashop a mnoho dalšího. Je zde možnost v nastavení výkonu zapnout debug mód a debug profile. Pak by se mělo zobrazit, co způsobuje zpomalení. Doporučuji dát požadavek na práci a nechat to zjistit a opravit někým, kdo má bohaté zkušenosti s Prestashopem. Edited Monday at 10:45 AM by ps8modules (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Vasko Posted Monday at 04:57 PM Author Share Posted Monday at 04:57 PM Zdravím, ty háčky už mě napadly také. Horší je, že nevím, který to dělá. Drhne to i při generování kombinací a zapisuje to pokaždé chybovou zprávu viz obrázky Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted Monday at 05:08 PM Share Posted Monday at 05:08 PM V Nástroje => Chybové záznamy (logy) je dobré vybrat v Minimální úroveň důležitosti => Závažné problémy (pád). U uvedených modulů není pravděpodobně ve složce vendor soubor .htaccess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Vasko Posted Monday at 06:52 PM Author Share Posted Monday at 06:52 PM Tyto hlášky s moduly se objevily po upgrade těchto modulů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps8modules Posted Monday at 07:04 PM Share Posted Monday at 07:04 PM Předpokládám, že byla vymazána Cache. Někdy pomůže přejmenovat složky ./var/cache/prod a ./var/cache/dev Po přejmenování odstranit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts