cocey Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Front Office translations %25 completed Mağaza ön yüzü tercümesi %25 tamamlandı Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocey Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Turkish Front Office translations %99 Mağaza önyüz çevirisi %99 da not: biraz kaba bir çeviri oldu. günlük kullanıma daha uygun hale getirmeye çalışıcam. Şimdilik iş görür. Bu bölümün çevirisini burada bırakıp, modüllerin çevirisine başlıyorum. tr.gzip Link to comment Share on other sites More sharing options...
uye_ps Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Güzel ve önemli çalışman için tebrikler, ne zaman bizimle paylaşmayı düşünüyorsun? ya da ne zaman biter sence... Ben de denemye başladım üstüne böyle bi çalışmayla olay herkes için vazgeçilmez bi uygulamaya dönüşebilir İyi çalışmalar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akinkart Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 ikinci mesajda ek dosya olarak çeviri zaten mevcut ödeme sistemini türk bankalarına uyumlu hale getirdikten sonra bir sorun kalmayacak gibi görünüyor. anladığım bir iş olsa hemen yapacağım ama vakıfbank için kullanmak istiyorum çeviremiyorum. sağolsun arkadaş garanti için çevirmiş aslında bir de vakıf a el atsak süper olacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbuguner Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 cocey olusturdugun turkce dil paketi import edilemiyor , kullandigin versiyonda bug varmis sanirim eger yardima ihtiayacin varsa is paylasimi yapabiliriz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocey Posted April 2, 2008 Author Share Posted April 2, 2008 Arkadaşlar öncelikle özür diliyorum. Projelerden ötürü bu konuya zaman ayıramadım. Hafta sonundan itibaren konuyla ilgili çalışmalara yeniden başlıyacağım. sbuguner, dediğinde haklısın. bug varmış. v.0.9.7 ile yapmıştım çalışmayı. versiyon 1.0 stable kabul edilebilir sanırım ve gerekirse yeniden çalışılmaya başlanabilir diye tahmin ediyorum. Front Office in çevirisi açıkcası beni çok fazla üzmüyor. Kasınca 1 günde biter gibime geliyor. Bence asıl önemli olan Back Office çevirisidir. Çünkü bu alanı ( bir çoğunuzun developer olduğunu varsayıyorum ) müşterilerimiz, kullanacak ve onların hata yapmadan "Shop" u yönetebilmeleri gerekmektedir. sbuguner yardım etmek için bu Back Office kısmını çevirmeye başlayabilirsin. Haftaya pazartesine durumunu yazarsan ( eğer başlamamışsan ben başlıycam ). ayrıca Ortak Ödeme sayfası entegrasyonu için şuan ne yazıkki Garanti dışında bir bankaya adaptasyon yapamıyorum, çünkü diğerleri ile çalışmıyoruz. Tahmin ettiğiniz üzere hem zaman, hem nakit açısından projenin gerektirdiği bileşenlere öncelik vermek zorundayız. Bu bağlamda vakıf bank için ( en azından bu aralar ) üzgünüm. Bundan sonraki ilk module çalışmam sanırım, Garanti Bankası kredi kartı ödeme entegrasyonu olacak gibi görünüyor. Bunun için zaman veremiyorum ama öncelikli bir konu. Haftaya görüşmek üzere, sağlıcakla kalın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lzrdnc Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Selamlar.. BackOffice çevirilerine az sonra ben başlıyacağım (tabi şu dil dosyalarının nerede barındırıldığını bulabilirsem) yardımcı olmak isteyen olursa "Google Docs" Kullanabiliriz.. Bir şekilde tamamlamam lazım çünkü bu sistemi benden isteyen müşterilerim var.Neyse uzun lafın kısası tamamladıktan sonra buraya eklerim hepinize kolay gelsin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayri_m Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 arkadaþlar çevirme iþiyle uðraþan var mý.coceye arkadaþýmýzýn sunmuþ olduðu gzip dosyasýný import edemiyorum elinde tr dosyasý olan varsa lütfen siteye koyabilir mi herkes faydalansýn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdrco Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 arkadaşlar selam, bende bu çeviri konusunda sizlere destek olmak istiyorum.... fakat benim işin başında bir problemim var ve ben bunu aşamadım... 1 versiyonunu kurarken benden database oluşturmamı istiyor fakat ben bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum... bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayri_m Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 sdrco arkadaþým veri tabanýný plesk arayüzüne girerek oluþturacaksýn. arayüze girdikten sonra veri tabanýna gireceksin yeni veri tabaný diyerek devam edeceksin eðer server kendi bilgisayarýnsa easyphp filan kulanýyorsan phpmyadminden oluþturacaksýn. phpmyadmin çoðu plesk arayüzünde de var. bu arada hala türkçeleþtiren kimse olmadý mý prestayý.sanýrým bu formda bizden baþka türk yok ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdrco Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 hayri_m desteğin için teşekkür ederim database oluşturdum... ama ben kafayı yemek üzereyim... 4. adıma geldim site bilgilerini şifreyi giriyorum fakat next tuşu aktif değil... basıyorum basıyorum ilerlemiyor... forumda internet explorerin problem çıkarabileceği veya javanın devre dışı olabileceğini söylemişler onlardanda kaynaklanmıyor... neden olabilir acaba bilginiz varsa ve beni aydınlatırsanız sevinirim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdrco Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 nihayet kurdum... 4.adımda next tuşuna basılamamasına rağmen site kuruldu... ben çevirmelere başladım... ama tahminimden daha uzun sürecek gibi back office'nin yarısın geldim... yarın devam... kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarihci20 Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 sdrc kardeş dört gözle bekliyoruz türkçe paketi yayınlamanı... Acaba hangi versiyonu kurdun 1.0 RC2 mi yoksa 0.9.7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdrco Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 1.0 rc2 kurdum onu türkçeleştiriyorum... ama tahmininizden uzun sürüyor toplam 4000 field başlığı var... benim sıkıntım ödemelerle ilgili olacak diye tahmin ediyorum. çünkü daha önce hiç banka ve online ödeme entgrasyonu yapmadım.... bende bu konuda destek isteyeceğim... herkese kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtremetawsan Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Dosya olarak hiçbir tr paket yokmu? Banka ödeme entegrasyonu konusunda ben yardımcı olmaya çalışırım Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtremetawsan Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Arkadaşlar bizim çeviriler yavaş ilerliyor sanırım neyse bende yönetim paneli %80 bitti, maksimum salı çarş bütün programın çevirisi bitmiş olur buraya atarım artık. Çok iyi bir çeviri olmayabilir ama iş görür. Ödeme modülü bir tane ayarlarız artık garanti vb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarihci20 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Kardeş 4 gözle : bekliyoruz çevirini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexkond Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Arkadaşlar bende çeviri yapıyorum ama Türkçe karakter sorununu aşamadım. Bu sorunu nasıl halledeceğiz özellikle admin paneline girince iş çığırından çıkıyor. Türkçe karakter sorununu nasıl düzeltecez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maskapsiz Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Hocam bu ceviriyi bende yaparim hersey bi dosyanin icinde gozukuyor fakat aslinda is oyle degil az cok bilmek gerekiyor php onun icin bekleyip en iyi ceviriyi bulmak lazim. Bilen arkadaslarda artik koysunlar buraya cok zor olmasa gerek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtremetawsan Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Sorun zorluğundan degil çok satır olması bende yönetim paneli bitti, ön kısımda ise kısmen bitti ama işlerden dolayı tekrar eğilemiyorum bu konuya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maskapsiz Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 O zaman Kalan kısmı buraya ekleyelim hep birlikte cevirelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawnk Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Arkadaşlar Türkçesinin son halini yolluyabilirseniz çok seviniriz. Eğer buraya atarsanız alıp geri kalan yerleri çevirebilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexkond Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Arkadaşlar bu hataları nasıl çözebilirim Open external URLs allowed Create new files and folders allowed her şey tamam bunlar sorun çıkarıyor ve ilerleyemiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtremetawsan Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Arkadaşlar bu hataları nasıl çözebilirim Open external URLs allowed Create new files and folders allowed her şey tamam bunlar sorun çıkarıyor ve ilerleyemiyorum Open external URLs allowed = Dış URL adreslerine izin ver. Create new files and folders allowed = Yeni dosyalar ve dizinler yaratılmasına izin ver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaanK Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Arkadaşlar ben daha yeni görüyorum buraları. Yönetime elimde bir pack olduğunu söledim. 2 dk sonra mail e cevap geldi ve burayı linklemişler . yarın akşam hazır olun bütün packleri sizlere vericem. Hala çözemediyseniz. işinize yarar umarım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarihci20 Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Kardeş en kısa sürede bekliyoruz Türkçe paketini.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarihci20 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Arkadaşlar burayı 2 aydan beri takip ediyorum daha hala bi Türkçe paket konulmadı. Yarın koyacağım, en kısa sürede koyacağım deniliyor ama nafile. Bari insanları oyalamayın... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaanK Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 xtremetawsan bunu paylaştıki zaten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarihci20 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Nerede ? Ben mi göremedim acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtremetawsan Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Türkçe ile ilgili iki başlık var diğer başlıktaydı ama buraya da atıyorum dosyayı eksikleri var ama genel hatlarıyla iş görür tr.gzip Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarihci20 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Teşekkürler... Ben diğer başlıkta olunca görememişim hata benim arkadaşlar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaanK Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Arkadaşlar ben yeniden çeviri yapıyorum ama bir yerden sonra. yaptığım çevirileri update etmiyor presta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarihci20 Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Arkadaşlar siteyi kurdum. Fakat resim yüklerken şöyle bir hata alıyorum an error occurred while uploading image bu konuda yardımlarınızı ve site hakkında yorumlarınızı bekliyorum. www.kpsscd.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarihci20 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Neyse arkadaşlar kendi işimi kendim gördüm. Yeni hostta dosyalar yazılabilr değilmiş resimlerin upload edildiği klasöre yazma izni verince problem çözüldü. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadLocked Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Arkadaşlar 0.9.7 'de Kurdum Siteyi Ama Sağ Menü Altta Çıkıyor Bunu Nasıl Düzeltcez ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts