Jump to content

Question

Cześć wszystkim,

Mam problem z logowaniem do PrestaShop Addons. Podczas próby zalogowania pojawia się błąd:
"PrestaShop nie mógł zalogować się do Dodatków, sprawdź swoje uprawnienia i połączenie internetowe."

Sprawdziłem już kilka rzeczy:

Połączenia wychodzące są odblokowane (potwierdzone u hostingodawcy).

fu_url open i curl działają (jeśli dobrze to nazywam).

Trybu debugowania nic w tym nie pomaga, bo nie pokazuje problemu.

PHP: 7.1

Wersja PrestaShop: 1.6.1.24

Cache wyłączony.

Próbowałem różnych rozwiązań sugerowanych na anglojęzycznych forach, ale niestety nic nie zadziałało.

Czy ktoś z Was miał podobny problem lub wie, co jeszcze mogę sprawdzić? Każda wskazówka będzie dla mnie cenna.

Z góry dziękuję za pomoc! 😊

blad na stronie.png

Edited by Yusako (see edit history)

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Jeszcze jakiś rok/pół roku temu dało się zalogować do Addons'a bez problemu.

Później przeistoczyło się to w to, że tylko w niektórych porach dnia działał, a teraz finalnie nie da się zalogować w ogóle.

Sama strona została odwirusowana, a następnie zaktualizowana do nowszej wersji prestashop.

Niestety problem wciąż pozostał.

Jeżeli chodzi o połączenie z samym PrestaShop Addons przez stronę to za pomocą pliku z kodem okazało się, że strona się łączy.

Próbowałem już wszystkiego, zmiany php, bawienie się w usuwanie i wyłączanie cache. Sprawdzanie certyfikatów ssl i ecurl. Adblocka wyłączyłem, zmiana przeglądarek, uprawnienia na stronie to SuperAdmin, także nie powinno być z tym problemu. Resetowanie haseł też nie pomogło.

Rzekomo Hostingodawca ma się temu przyjrzeć, ale szczerze nie wiem czy coś wskórają.