bolivar Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 merhaba arkadaşlar, prestashop ile yeni tanıştım ve gerçekten hoşuma gitti.ufak sorunları halletmeye çalışıyorum fakat bir noktada takıldım.sitede ana sayfa dışında diğer hiç bir sayfada orta bölümde hiç birşey görünmüyor.yanda kategorilere tıklıyorum, ana sayfada orta bölümde ki ürünleri sepete atıyorum daha sonra sepet ikonuna tıklıyorum fakat açılan sayfalarda orta bölümde birşey çıkmıyor. kurulumda falan hata yapmış olabilir miyim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burcuf Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Homefeatures modülü aktif değil. Modüllerin aktif değilse bir şey çıkmaz ki.Admin olarak giriş yap.Modüllere tıkla. Aktif yap.Bence hata bu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolivar Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 sorun ana sayfada değil ki, ana sayfa düzgün çalışıyor.kategori sayfası, sepet sayfası ödeme sayfası bu sayfalarda problem var. orta kısım bu sayfalarda görünmüyor.ana sayfa ve ürün sayfalarında sorun yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts