Jump to content
  • 0

Problem w czeskim sklepie przez wtyczkę PMS

kreatywneprojektowan

Question

Witajcie,
Czech ze mnie żaden, ale miałem okazje tworzyć pewien sklep. Działa ogólnie wszystko w nim fajnie, ale przy pewnej opcji, a mianowicie wyborze "pms_czech_post_parcels" jako dostawcy, następnie wyborze Payu, wywala błąd (załącznik). Błąd nie mówi mi KOMPLETNIE NIC, dlatego pomyślałem po 2 godzinach siedzenia, że zapytam tutaj. Może znajdzie się jakiś trop... z góry dzięki! :)

screencapture-intimidao-cz-cs-module-ps-wirepayment-validation-2024-11-30-23_09_24.jpg

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
16 hours ago, kreatywneprojektowan said:

Witajcie,
Czech ze mnie żaden, ale miałem okazje tworzyć pewien sklep. Działa ogólnie wszystko w nim fajnie, ale przy pewnej opcji, a mianowicie wyborze "pms_czech_post_parcels" jako dostawcy, następnie wyborze Payu, wywala błąd (załącznik). Błąd nie mówi mi KOMPLETNIE NIC, dlatego pomyślałem po 2 godzinach siedzenia, że zapytam tutaj. Może znajdzie się jakiś trop... z góry dzięki! :)

screencapture-intimidao-cz-cs-module-ps-wirepayment-validation-2024-11-30-23_09_24.jpg

Sprawdź w pms_czech_post_parcels.php linię 397
Zapewne tam masz zwracane dane które mają być jako tablica a zwracany jest null.

• 0
26 minutes ago, Yabber said:

A po co samemu naprawiać komercyjny moduł, za który ktoś wziął pieniądze?

Trzeba napisać do tego czeskiego dewelopera niech naprawia błędy.

Pytanie było odnośnie błędu, nie modułu. Ale fakt masz rację, błędy powinien naprawić developer.

• 0
On 12/1/2024 at 3:35 PM, get3code said:

Sprawdź w pms_czech_post_parcels.php linię 397
Zapewne tam masz zwracane dane które mają być jako tablica a zwracany jest null.

Kurcze nie znam się na tyle, a chciałbym rozwiązać to bez twórcy wtyczki. Jakaś podpowiedź jak potestować? Moze wybrne sam z tego.

• 0
3 hours ago, kreatywneprojektowan said:

Kurcze nie znam się na tyle, a chciałbym rozwiązać to bez twórcy wtyczki. Jakaś podpowiedź jak potestować? Moze wybrne sam z tego.

Moduł jest z licencją dla konkretnej domeny i jest zaszyfrowany ionCube, także sam niczego w nim nie naprawisz.

Swoją drogą moduły tego czeskiego dewelopera PMS, to jedna wielka tragedia złożona z całej masy błędów, a z drugiej strony to nikt inny nie robi modułów do czeskich przewoźników.

Edited by Yabber (see edit history)

• 0
4 hours ago, kreatywneprojektowan said:

No i tu jest problem właśnie, którego nie potrafię ominąć :P

Jeśli coś jest zakodowane ioncube przez innego programistę - to nikt raczej w tym temacie nie pomoże, poza twórcą modułu.