Jump to content

Η αλλαγή γλώσσας δεν ανανεώνει τα urls σωστά όταν βρίσκεται στο mobile menu

Recommended Posts

Καλησπέρα, 
Χρησιμοποιώ το prestashop 8.1.7. Η εγκατάστασή του έχει γίνει στα ελληνικά.

Έχω προσθέσει τα αγγλικά στην εντοπιότητα και ενεργοποίησα το language selector για την εναλλαγή γλώσσας στο site.

Σε desktop mode, όταν το block αλλαγής γλώσσας βρίσκεται στο header, δουλεύει κανονικά.

Στο mobile παρ' όλα αυτά, το language-selector μπαίνει μέσα στο menu και συγκεκριμένα στο mobile-menu__footer. Όταν μπαίνεις σε μία σελίδα του σάιτ (με εξαίρεση την αρχική) και πας να κάνεις αλλαγή γλώσσας σε κάνει redirect σε μία τυχαία σελίδα. Για παράδειγμα στην σελίδα ...el/about-us αν πατήσεις αλλαγή γλώσσας στα αγγλικά δεν θα σε κάνει redirect στην ...en/about-us αλλά στην ...en/contact και vice versa.

Έχω ενεργοποιήσει και απενεργοποιήσει τα friendly url, έχω καθαρίσει cache.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που η εγκατάσταση του prestashop έγινε στα ελληνικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

4 hours ago, siaprest said:

Καλησπέρα, 
Χρησιμοποιώ το prestashop 8.1.7. Η εγκατάστασή του έχει γίνει στα ελληνικά.

Έχω προσθέσει τα αγγλικά στην εντοπιότητα και ενεργοποίησα το language selector για την εναλλαγή γλώσσας στο site.

Σε desktop mode, όταν το block αλλαγής γλώσσας βρίσκεται στο header, δουλεύει κανονικά.

Στο mobile παρ' όλα αυτά, το language-selector μπαίνει μέσα στο menu και συγκεκριμένα στο mobile-menu__footer. Όταν μπαίνεις σε μία σελίδα του σάιτ (με εξαίρεση την αρχική) και πας να κάνεις αλλαγή γλώσσας σε κάνει redirect σε μία τυχαία σελίδα. Για παράδειγμα στην σελίδα ...el/about-us αν πατήσεις αλλαγή γλώσσας στα αγγλικά δεν θα σε κάνει redirect στην ...en/about-us αλλά στην ...en/contact και vice versa.

Έχω ενεργοποιήσει και απενεργοποιήσει τα friendly url, έχω καθαρίσει cache.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που η εγκατάσταση του prestashop έγινε στα ελληνικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σίγουρα δεν φταίει που εγκατάσταση έγινε στα Ελληνικά.

1. Εαν έχεις δικό σου theme δοκίμασε με το default του prestashop.

2. Απενεργοποίησε και ενεργοποίησε πάλι τα Friendly URLS απο τις ρυθμίσεις για να φτιαχτεί απο την αρχή το .htaccess