onebit Posted Tuesday at 07:01 PM Share Posted Tuesday at 07:01 PM Dzień dobry czy ktoś ma doświadczenie w wczytywaniu takiej ilości produktów? Jak mogę zrobić to w miarę sprawnie. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi, dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 przemex Posted yesterday at 06:33 AM Share Posted yesterday at 06:33 AM Zakup moduł i importuj np. x13 ma moduły do połączenia z hurtowniami i importem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemex Posted Tuesday at 07:08 PM Share Posted Tuesday at 07:08 PM Zacznijmy od tego że nie każdy serwer to udźwignie na pewno nie zwykły współdzielony odrazu się zapcha przyblokują konto i na tym się skończy wypadka z hostingu, nawet ustawiając import partiami tylko w nocy za pomocą crona przy takiej ilości może być problem lub będzie to trwało wieczność, tu raczej by się uśmiechało zakupic przynajmniej serwer VPS a ten import za pomocą czego będzie ? modułu ? połaczenie z msql zdalnie ? plik XML ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 onebit Posted yesterday at 06:31 AM Author Share Posted yesterday at 06:31 AM 11 hours ago, przemex said: Zacznijmy od tego że nie każdy serwer to udźwignie na pewno nie zwykły współdzielony odrazu się zapcha przyblokują konto i na tym się skończy wypadka z hostingu, nawet ustawiając import partiami tylko w nocy za pomocą crona przy takiej ilości może być problem lub będzie to trwało wieczność, tu raczej by się uśmiechało zakupic przynajmniej serwer VPS a ten import za pomocą czego będzie ? modułu ? połaczenie z msql zdalnie ? plik XML ? Co do pierwszej części, dziękuję za podpowiedź, jednak nie pytałem o serwer, a o sposób importu takiej ilości towaru. Gdybym wiedział który sposób jest korzystny, optymalny, bym nie pytał. Na początek mam csv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
onebit
Dzień dobry
czy ktoś ma doświadczenie w wczytywaniu takiej ilości produktów? Jak mogę zrobić to w miarę sprawnie.
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi, dziękuję
3 answers to this question
Recommended Posts