RAMMSTEIN16 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Dobrý deň, dúfam, že som trafil tému do správneho fóra. Sme OZ, ktoré si na seba zarába predajom svojich produktov, takže sme vytvorili eshop. WP prestal vyhovovať takže skúšame Prestashop. Zatiaľ bola spokojnosť, až na jeden detail - téma. Rozhodli sme sa pre nejaký page builder, aby sme si to mohli 100%-ne prispôsobiť. 2 týždne sme sa preberali dostupnými buildermi a keďže pre nás ako OZ zavažuje cena, vybrali sme teda ten najvýhodnejší a samozrejme (ako sme už teraz zistili)..... Najhorší. 😕 Ide o Crazy Elements od ClassyDevs. Nulový support, vrátenia peňazí sa človek nedovolá a navyše tento problém: Plugin ako tak fungoval, boli nejaké problémiky, ktoré som vyriešil krátkym kódom čo bolo v mojich silách. Potom som si však všimol, že sa nezobrazuje GDPR. Pokiaľ funguje pätička stránky od Prestashopu (teda original) tak všetko funguje. Akonáhle vytvorím pätičku stránky v Crazy Elements, žiadny z pluginov sa na stránke nezobrazuje. Skúšal som viacero a vždy rovnaký problém. Ako keby to niečo v päte stránky rušilo no neviem nájsť čo. Hooks som samozrejme pridal, nastavil, že ide o pätu stránky... Ak máte niekto s niečím takým skúsenosti, budem vďačný za radu. Stránka beží zatiaľ na https://obchod.historickapb.sk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts