Jump to content

Edit History

MichalS98

MichalS98

Witam. Próbowałem uruchomić sklep internetowy (składanie zamówień przez dodawanie produktów do koszyka). Po prostu wyłączyłem tryb katalogu i są ceny produktów, koszyk działał. Aż:
1. Ustawiłem opcje wysyłki (tu bez problemów).

2. Chciałem zmienić opcje płatności (zainstalowałem wtyczkę do płatności i dałem dane do przelewów).

Po ustawieniu płatności koszyk przestał działać - nie dodawały się produkty. Jak zaktualizowałem kilka modułów, produkty się dodają. Strona jednak jest strasznie zamulona, prawie nie do użytku. 
Mam komunikat po wejściu w koszyk:

Request Timeout

Server timeout waiting for the HTTP request from the client.

Additionally, a 408 Request Timeout error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Czyli koszyk działał, a po ustawieniu płatności sprawa się rypła.

Jak mogę to naprawić?

MichalS98

MichalS98

Witam. Próbowałem uruchomić sklep internetowy (składanie zamówień przez dodawanie produktów do koszyka). Po prostu wyłączyłem tryb katalogu i są ceny produktów, koszyk działał. Aż:
1. Ustawiłem opcje wysyłki (tu bez problemów).

2. Chciałem zmienić opcje płatności (zainstalowałem wtyczkę do płatności i dałem dane do przelewów).

Po ustawieniu płatności koszyk przestał działać - nie dodawały się produkty. Jak zaktualizowałem kilka modułów, produkty się dodają. Strona jednak jest strasznie zamulona, prawie nie do użytku. 
Mam komunikat po wejściu w koszyk:

Request Timeout

Server timeout waiting for the HTTP request from the client.

Additionally, a 408 Request Timeout error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Czyli koszyk działał, a po ustawieniu płatności sprawa się rypła.

Jak mogę to naprawić?

• Create New...