Peto Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Caute,..Stalo sa vam.., ze v BO v Kategoriach mate nahrate obrazky teda ich vidite...a ked sa prepnete do FO Vam nezobrazi obrazok ? Problem zevraj neije v hostingu, ako mi tvrdil moja hostingova splocnost, Stava sa mi , ze ked nahravam obrazok klasika..Administrácia >> Catalog :: pridat produkt .. po vypisany sablony "Info" ulozite a potom prepnete ne Obrazok ulozite v pohode..a dole v v tej gatogorii nevidite obrazok vid foto nizsie.. nastavenie v BO kde je vidiet aktualny obrazok ( mimochodom je to jedno vybral som jeden typ, pre ostatne plati to iste) - napr Telovy gel je vidno , ak sa prepnete v BO v polozke ulozit je sice obraziok, ale dole nieje vidno...a ak sa prepnete do FO obr nieje.... Stretol sa s tym niekdo ? Dikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
haVaj Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 zkontroluj v Preferences - Images jestli tam mas vsechny tyto: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Dik za potporu pozeral som to.. ako si mi napisal...Ale mam ich tam vsetky...skusmi ich znova prehrat, ale to bude asi blbost.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Je mozne, ze problem bude v pravech ??Tj. BO nemá právo na zobrazení obrázku, ale FO ano.Nevím tipuji.Ota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 A kde to mozem najst ? Obrazky ( s katalogu ) sa ukladaju root, img - p (tmp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 Nevytvara to nadhlady...mam to ulozene v Root - img v adresary p , ale niesu tam zahrnute velkosti "small - large...atd ) ,ale ako pisal "havaj" v BO mam vsetky typi Images. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 nazdar takze nakoniec som to poriesil, neviem ako sa to mohlo stat, ale po prekopirovani themes sa mi zmenili nadhlady.. upravil som ich.. vid napr image small - su tam polozky ako "PRODUKTY, KATEGORIE, VYROBCOVIA, DODAVATELIA , SCENY. ..treba nastavit spravnu fajku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts