Jump to content
  • 0

Panel admin zamówienia

kylon

Question

Witam nie wiem od kiedy tak się wydarzyło ale tylko tutaj jest źle  😋

Za pewno wkradł się błąd podczas aktualizacji, tylko nie wiem której bo nie zwracano na to uwagi, niby generują się dokumenty poprawnie działa wszystko ok, tylko coś kod się posypał i tak kodem sieje po wszystkich zamówieniach w panelu jak bezpiecznie to naprawić i co sprawdzać ? lub co skopiować i podmienić od matki silnika?

zam.jpg

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Napotkany też błąd modułu SEO od PrestaHero dotyczy się edycja produktu ale gdy mamy załączoną w ścieżce funkcję 

Zaawansowane > Nowe i eksperymentalne funkcje zakładka Nowe funkcje Nowa strona produktu

W sumie też to zgłaszałem kilka miesięcy temu ale teraz znam przyczynę 

noweeksp.thumb.JPG.cb01247e17eb577b668b8153c79fa47e.JPG

i po powrocie do produktów już posypie się błędami

Ups ... wygląda na to, że wystąpił nieoczekiwany błąd

Too few arguments to function PrestaShopBundle\Form\Admin\Type\TranslatorAwareType::__construct(), 0 passed in /home/instalpv/public_html/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/Form/FormRegistry.php on line 89 and exactly 2 expected

[ArgumentCountError 0]

image.thumb.png.70909fba7c5678042f23c7ff818ec319.png

Zgłoszono do twórcy modułu błędy które przyczyniły się do niepoprawnej pracy 

dodatkowo mam podejrzenia że moduł SEO podgryza nasz szablon czyli gdy wrócę do klasycznego i ponownie wracam do obecnego dostaje paraliżu wszystkie moduły od prestahero są rozsypane ale gdy na nowo wszystkie moduły odinstaluje jeszcze raz przełączę na podstawowy szablon i wrócę do obecnego i po kolei zacznę instalować moduły ponownie te co odinstalowałem wszystko jest w normie ale moim zdaniem takich nie powinno być rezultatów.