Habakuk34 Posted October 29 Share Posted October 29 Czy orientujecie się czy czy gość z MyPresta jeszcze istnieje ? Zakupiłem na jego stronie moduł - Podobne Produkty PRO, niby napisał że działa z presta 8, ale u mnie wywyala sporo błędów, inne moduły nie działają bo ten ma jakieś stare biblioteki jquery, które blokują inne nowsze moduły. Gość oczywiście nie odpowiada na zgłoszenia/ maile z mojej strony... Oczywiście faktury tez nie przysłał za zakupiony moduł. Macie jakiś pomysł co tu można zrobić ? Może ktoś by sie podjął naprawy tego modułu odpłatnie ? Sam modu jest fajny bo używałem wcześniej na wersji 1.6 i byłem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yama Posted October 29 Share Posted October 29 tl;nr > To nie oszustwo, po prostu nie ma wsparcia. Facet z My Presta eu nagle opuścił forum z „powodów osobistych”. Kiedy wydano PS 8, niespodziewanie zaktualizował wszystkie moduły swojego sklepu. ALE nigdy nie udzielił żadnego wsparcia dla swojego modułu. Dlatego ceny są tak niskie. Aby uzyskać fakturę, musisz przejść do swojego my presta eu i poprosić o fakturę. (To nie jest automatyczny proces, wystawią ci ją później). Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 30 Share Posted October 30 Niestety podobnych wątków na forum jest więc. Może lepiej rozglądnąć się za innym modułem niż poprawiać ten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylon Posted November 2 Share Posted November 2 mam 3 moduły i 3 moduły już nie działają więc nawet nie odpiszą że brak wsparcia, na głównej stronie powinno przy module pisać możesz kupić kota w worku. Kiedyś aż gotowało się od wsparcia nawet nie w swoich projektach zawsze nagrywał filmik co i jak poprawić nie dało się tego spierdzielić. Ale tez trzeba byc wyrozumiałym na sytuacje ponieważ nie znamy przyczyny braku wsparcia Ludzi dotyka w życiu różne sytuacje coś jest na rzeczy jedynie co można mu powiedzieć że odwalał kupę dobrej pracy i na forum często za FRE za co szacunek, aby więcej takich ludzi, każdy wiadomo swoją wiedzę ceni i nie musi się z nią dzielić za darmo. Ostatnie próby o wsparcie wysyłałem 01-09-2024 bez odzewu dałem sobie na wstrzymanie. więc zostałem z modułem Wyklucz wybrane produkty z bezpłatną dostawą jak by miał ktoś o takiej funkcji moduł to poproszę obsługa silnika 8.2.0 Tak więc nie daj boże wykonać literówkę w domenie do licencji to na starcie zostajesz z niczym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts