Habakuk34 Posted October 25 Share Posted October 25 Witajcie, czy orientuje sie ktoś gdzie moge przedpłymaczyć 2 wyrazy zaznaczone na screenie ? Przetłumaczyłem juz 99% sklepu, przejrzałem tłumaczenia w adminie, oraz pliku z tłumaczeniami w preście, w domyslnym szablonie, w zainstalowanym szablonie i niestety nie znalazłem nigdzie. chodzi mi o słowo "Dom" w breadcrumbs oraz fraza "Tam są" w nagłówku kategorii z ilościa wyświetlanych produktów z góry dziękuję za każda wskazówkę, walczę już tym od 2 tygodni łącznie ok 6-8h Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted October 25 Share Posted October 25 Dom to czasem nie główna kategoria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
get3code Posted October 27 Share Posted October 27 On 10/25/2024 at 3:10 PM, Habakuk34 said: Witajcie, czy orientuje sie ktoś gdzie moge przedpłymaczyć 2 wyrazy zaznaczone na screenie ? Przetłumaczyłem juz 99% sklepu, przejrzałem tłumaczenia w adminie, oraz pliku z tłumaczeniami w preście, w domyslnym szablonie, w zainstalowanym szablonie i niestety nie znalazłem nigdzie. chodzi mi o słowo "Dom" w breadcrumbs oraz fraza "Tam są" w nagłówku kategorii z ilościa wyświetlanych produktów z góry dziękuję za każda wskazówkę, walczę już tym od 2 tygodni łącznie ok 6-8h Tłumaczenia "Tam są" może być w tłumaczeniach ogólnych, szablonu z którego korzystasz albo core. Odnośnie słowa Dom - to jak kolega wyżej zaznaczył - zapewne nazwa głównej gałęzi kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts