tome Posted October 24 Share Posted October 24 (edited) Witam, konkretne pytanie. Dlaczego pomimo wyłączenia marek i dostawców nadal widać je na stronie kategorii Mało tego - wyświetla się nadal, nawet po wyłączeniu poniższych modułów: Drugie pytanie - gdzie mogę zupełnie wyłączyć wyświetlanie lewej kolumny w widoku kategorii? presta 8.2.0 Z góry dziękuję za odpowiedź, Edited October 24 by tome (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemex Posted October 24 Share Posted October 24 Wyłączenie bocznej kolumny wchodzisz Wygląd - Szablon na dole wybierasz Skonfiguruj swoje układy stron Każda strona może mieć inny układ, wybierz go wśród układów zawartych w Twoim szablonie klikasz Wybierz układy i wybierasz podstronę do edycji np. podstronę product i jej widok przełączasz do opcji: Full Width zmieniasz zapisujesz czyścisz pamięć podręczną podstrona jest rozciągnięta na całe okno bez bocznego paska Co do marek i dostawców wykasowałeś pliki tymczasowe sklepu ? pamiętaj też że część firm hostingowych np. nazwa ma kasowanie plików ceche z poziomu serwera, dodatkowo warto przeładować przeglądarkę przyciskiem Ctrl+Shift+R 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 juanrojas Posted October 24 Share Posted October 24 Witam 1. ponieważ jest inaczej, to powinieneś poszukać modułu marek i wyłączyć go lub zdjąć z haka 2. projekt>motyw>wybierz projekt>kategoria 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tome Posted October 24 Author Share Posted October 24 Dziękuję za odpowiedź, Rzeczywiście wyłączyłem moduły 'marki' i 'dostawcy' - nie wiedziałem, że takowe instnieją co do punktu drugiego trzeba było ustawić to, w konfiguracji szablonu: jeszcze raz dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tome
Witam,
konkretne pytanie. Dlaczego pomimo wyłączenia marek i dostawców nadal widać je na stronie kategorii
Mało tego - wyświetla się nadal, nawet po wyłączeniu poniższych modułów:
Drugie pytanie - gdzie mogę zupełnie wyłączyć wyświetlanie lewej kolumny w widoku kategorii?
presta 8.2.0
Z góry dziękuję za odpowiedź,
3 answers to this question
Recommended Posts