Dobrý den, potřebovala bych poradit, z nějakého důvodu zmizelo tlačítko Přidat do košíku, produkt má několik kusů skladem, nemá atributy, zkoušela jsem i vypnout řízení skladu a stále se tlačítko nezobrazuje. Může mi prosím někdo poradit? Nevím k čemu mohlo dojít, dříve tlačítko fungovalo, ale po instalaci modulu Zásilkovna jsem si až všimla že tlačítko na produktové stránce zmizelo. Zkoušela jsem spustit i Režim ladění ale žádnou chybu to nenašlo, to samé prohlížeč nic nehlásí. Prosím o pomoc. Nyní jsem si všimla že vlastně není zobrazené ani tlačítko košíku na hlavní stránce 😞
Edit History
Dobrý den, potřebovala bych poradit, z nějakého důvodu zmizelo tlačítko Přidat do košíku, produkt má několik kusů skladem, nemá atributy, zkoušela jsem i vypnout řízení skladu a stále se tlačítko nezobrazuje. Může mi prosím někdo poradit? Nevím k čemu mohlo dojít, dříve tlačítko fungovalo, ale po instalaci modulu Zásilkovna jsem si až všimla že tlačítko na produktové stránce zmizelo. Zkoušela jsem spustit i Režim ladění ale žádnou chybu to nenašlo, to samé prohlížeč nic nehlásí. Prosím o pomoc.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, z nějakého důvodu zmizelo tlačítko Přidat do košíku, produkt má několik kusů skladem, nemá atributy, zkoušela jsem i vypnout řízení skladu a stále se tlačítko nezobrazuje. Může mi prosím někdo poradit? Nevím k čemu mohlo dojít, dříve tlačítko fungovalo, ale po instalaci modulu Zásilkovna jsem si až všimla že tlačítko na produktové stránce zmizelo. Prosím o pomoc.