Cześć Wszystkim
Prosiłbym Was o Pomoc z poprawnym ustawieniem wysyłki za pobraniem:
Ustawiłem sobie, że dodatkowy koszt który miałby się naliczać dla ceny od 199 zł w górę
Klient powinien mieć do wyboru:
- wysyłkę darmową jeśli płaci normalne (czyli różne formy formy przedpłaty)
- wysyłkę pobraniową i wówczas dolicza mu się koszt 9 zł brutto jeśli jest płatne przy odbiorze i jeśli wybierze taką opcję
dałem widełki żeby to zadziałało od 199 zł do 1000 ale "nie hula" i wyczerpałem możliwości.
Nie zadziałało mi to w wersji gdzie widełkami lub waga - ustawiłem też dodatkowy koszt pakowania.
Nie przelicza się to w żaden sposób.
Być może ustawienie "darmowej wysyłki" i wysyłki z pobraniem znoszą się nawzajem - ustawiłem to na dwóch osobnych dostawcach?
Chciałbym jeszcze usunąć wyświetlający się nachalnie napis "Za darmo" pomimo tego że ta wysyłka nie jest za darmo
Proszę o podpowiedź może ktoś już przerobił to u siebie.
Question
skylinesigmatec
Cześć Wszystkim
Prosiłbym Was o Pomoc z poprawnym ustawieniem wysyłki za pobraniem:
Ustawiłem sobie, że dodatkowy koszt który miałby się naliczać dla ceny od 199 zł w górę
Klient powinien mieć do wyboru:
- wysyłkę darmową jeśli płaci normalne (czyli różne formy formy przedpłaty)
- wysyłkę pobraniową i wówczas dolicza mu się koszt 9 zł brutto jeśli jest płatne przy odbiorze i jeśli wybierze taką opcję
dałem widełki żeby to zadziałało od 199 zł do 1000 ale "nie hula" i wyczerpałem możliwości.
Nie zadziałało mi to w wersji gdzie widełkami lub waga - ustawiłem też dodatkowy koszt pakowania.
Nie przelicza się to w żaden sposób.
Być może ustawienie "darmowej wysyłki" i wysyłki z pobraniem znoszą się nawzajem - ustawiłem to na dwóch osobnych dostawcach?
Chciałbym jeszcze usunąć wyświetlający się nachalnie napis "Za darmo" pomimo tego że ta wysyłka nie jest za darmo
Proszę o podpowiedź może ktoś już przerobił to u siebie.
1 answer to this question
Recommended Posts