J212 Posted October 3 Share Posted October 3 Cześć. Mam instalacje presty 1.7.8.11 mam dwie waluty PLN i EUR. Nie działa mi moduł przełączenia waluty i dodania do koszyka. Przepraszam że tak z buta ale już mi głowa paruje co z tym zrobic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted October 3 Share Posted October 3 Co znaczy nie działa? Nie wyświetla się? Wyrzuca błąd? Zresetuj dany moduł i przetestuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 J212 Posted October 3 Author Share Posted October 3 mam w szablonie watawiony moduł i przy testach nie widać go, nawet jeśli zmienie domyślną walutę z PLN na EUR to i tak cały czas podaje kwoty w PLN Moduł właczałem i wyłaczałem , nic nie dawało.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted October 4 Share Posted October 4 Wyczyściłeś moduł? Dodaj do url'a podany zapis i sprawdź czy zmieniła się waluta. ?SubmitCurrency=1&id_currency=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 J212 Posted October 4 Author Share Posted October 4 wyczyściłem nie pomogło. dodałem końcówke do url nic nie zamienia. jakkolwiek nie podam ID waluty cały czas PLN 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
J212
Cześć.
Mam instalacje presty 1.7.8.11 mam dwie waluty PLN i EUR.
Nie działa mi moduł przełączenia waluty i dodania do koszyka.
Przepraszam że tak z buta ale już mi głowa paruje co z tym zrobic?
4 answers to this question
Recommended Posts