Jump to content
  • 0

Slider zdjęć - wyswietlenie na stronie głównej na nowym szablonie

Habakuk34

Question

Witajcie, zakupiłem szablon do presty 8 - TemplateTrip warehouse. 
Oczywiście jak to w większości szablonów połowa modułów nie działa prawidłowo, w tym wypadku twórca ma slider bannerów o nazwie TT-imageslider. Nie działa w adminie  wgrywanie bannerów oraz zmiana kolejnosci wyświetlania. Spotkaliście się z czym podobnym ? Pytam bo oczywiście pomoc techniczna praktycznie nie istnieje u tego twórcy (jeśli to można nazwać twórcą)

Ale pytanie dotyczy tak naprawde tego, co zrobić aby na stronie głównej tego szablonu użyć stardardowego slidera z presty ?
Podpiąłem standardowy Slider Zdjęć pod hooka DisplayHome, ale to nie pokazało modułu niestety na sklepie. Czy coś jeszcze trzeba pogrzebać w plikach szablonu aby to zadziałało ?

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
21 hours ago, endriu107 said:

Warto sprawdzić jakie hooku ma ten szablon, może podpinasz moduł pod hook który fizycznie nie istnieje w samym szablonie.

Szablon ma swój TT-imageslider podpięty pod hooka DisplayHome. Kiepsko działa, dlatego odczepiłem go od tego hooka i podpiąłem ten domyślny z presty Slider, ale nie jest on widoczny na sklepie. Jakieś wskazówki może gdzie co mam jeszcze może włączyć lub na co zwrócić uwagę ?