Jump to content

Ürün detay sayfasında bazı ek özelilkler

albayrak

Recommended Posts

Herkese selamlar. Ben tasarım ve kodlama bilgim olmadan, kısıtlı bilgimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Tarif üzerine pek çok şeyi yapabilecek seviyeye geldim.

Şimdi yapmak istediğim iki şey şu; (mesaj ekine resim de koydum.)

1- Ürün açıklaması sağ blokta duruyor ve aşağı doğru uzuyor. Bu görüntü çok kötü. Ben bu açıklama bölümünü  (ürün detayları ve taksit gibi diğer sekmelerle birlikte) ürünün altına ve yatay olarak yerleştirmek istiyorum. Mesaj ekindeki resimde ben resim üstündü olması gereken yeri göstermek için montaj yaptım ama gerçekte sağ blokta duruyor.

2- Açıklamayı sağ bloktan resim altına aldıktan sonra, sağ bloğa iki tane buton koymak istiyorum. Bu butonlardan birisi whatsapp'a diğeri de başka bir siteye gidecek.

Bu düzenlemeyi yapmamda yardımcı olabilir misiniz?

ürün özellik.jpg

Merhaba tekrardan. Dediğim gibi blok düzenini yapamadım ve görüntü bozuldu. Açıklama alanı iki yerde gözükmeye başladı. Aslında sayfayı yedek almıştım, eski sayfayı kullanıyorum halen iki yerde gözüküyor. Prestanın sümünü indirdim, içinden product.tpl dosyasını alıp yerine koydum ama yine halen iki yerde. eğer yardımcı olabilirseniz ben kodları da atıyım nerde hata yapıyorum.

urun.png

product.tpl