Jump to content

PROBLEM ZE STRONA GŁÓWNĄ

Gadgetic

Recommended Posts

Hej, buduje sklep na presta.

Wczoraj robiłem ostatnie szlify sklepu, od środka (nie mam doświadczenia z programowaniem itd, wszystko przez moduły).

Miałem się już zajmować grafiką, gdy zobaczyłem że gdy się wchodzi na moją domenę wyskakuje że strona nie istnieje.
Ale strona jakby w środku, nie wyskakuje na biało.
Gdy się kliknie w logo, przekierowuje do treści jaka ma być odrazu na wejściu, a na wejściu jest że nie odnaleziono, ktoś może mi pomóc?

Screeny rozjaśniające sprawę na dole

Screenshot 2024-08-21 at 10-16-16 Gadgetic - Sklep z Pasją.png

Screenshot 2024-08-21 at 10-16-07 Błąd 404.png

Nie wiem czy już rozwiązałeś problem bo mi www.gadgetic.pl otwiera się normalnie. Na mój gust to problem z "/pl" jeśli masz jedną wersję językową to ona musi być ustawiona jako domyślana a inne po prostu odinstaluj skoro ich nie używasz. Też kiedyś coś takiego miałem i to właśnie było problemem.

Edited by nettera_net (see edit history)

Hej, wlasnie zauwazylem ze to problem z .pl/pl, ze strony normalnie wchodzi w sensie ze z wyszukiwarki na gorze, z wyszukiwarki google jak sie wpisze gadgetic, wchodzi na .pl/pl i nie ma strony, wiecie może jak to ogarnąć? Bog Wam w dzieciach wynagrodzi ( jesli chodzi o html itd to jestem zielony, i nie bardzo chce tam grzebac bo juz kaplica bedzie hehe)