Richard K Posted August 17 Share Posted August 17 Cześć, Kupiłem moduł recaptcha (x13), który wymaga modyfikacji szablonu w pliku : /themes/v1_sephora_8/modules/contactform/views/templates/widget/contactform.tpl Cokolwiek tam zmienię, nawet usunę cały kod nie przynosi żadnych efektów. Aby odświeżyć zmiany próbowałem: Z konfiguracji, wydajność: - wyczyść pamięć podręczną - wymuś kompilację - Wyłącz wszystkie nadpisywania: ustawione na nie Na serwerze usuwałem cache z folderu var. Kompletnie nic to nie daje, kończą mi się już pomysły. Szablon na pewno właściwy - mam tylko ten i defaultowy, który nie jest włączony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted August 18 Share Posted August 18 Najlepiej zapytaj autora modułu, ewentualnie możesz skorzystać z rozwiązania które nie wymaga żadnych zmian w kodzie aby zabezpieczyć formularz kontaktowy np. https://web4ever.pl/moduly/15-anty-spam-recaptcha-i-wiecej.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard K Posted August 19 Author Share Posted August 19 Dzięki. Jak na razie bez powodzenia. Mogę bez problemu edytować inne pliki tpl ale ten jeden konkretny niczego nie zmienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nettera_net Posted August 21 Share Posted August 21 No ale takie całkiem oczywiste pytanie. Czy czyściłem cache po edycji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts