Ota Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Ahoj všem,již několik dlouhých večerů jsem strávil nastavováním svého localhostového Prestashopu 1.1Nyní jsem narazil na další problém.Ten se týká příliš dlouhého názvu zboží, tento název pak zasahuje do textu popisu daného produktu.Nevím zda je to neduh standardní Themes šablony, nebo zda proště název musí být kratší ?Screenshot v příloze.Díky za pomocOtta Link to comment Share on other sites More sharing options...
haVaj Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Bud udelas kratsi nazev, nebo ten nazev budes v theme automaticky usekavat po urcitem poctu znaku nebo zmenis vysku toho v kterem je ten nazev umisten.to najdes v global.css (řádek 1050) #center_column div.products_block h5 { display:block; height:2.57em; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Díky moc.Zkusím.Ota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pursej Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Kde se dá dá nastavit to zkracování textu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Nejlépe v .tpl souboru nastavit u proměnné která se má vypisovat truncate:xx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pursej Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Díky, mezitím jsme to našel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Díky, mezitím jsme to našel. Používej Firebog, ušetříš si spousty času! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pursej Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 používám, ale asi ne dost dobře, protože podle něj najdu jen umoisteni v css souborech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 používám, ale asi ne dost dobře, protože podle něj najdu jen umoisteni v css souborech Nejde "jen" o CSS soubory proboha, máš tam celou strukturu - strom který lze rozvětvit, vidíš všechny třídy nebo parametry pro další a širší specifikace! Tenhle modul do FF není jen o CSS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslaf Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Já jsem problém vyřešil úpravou homefeatured.tpl. Nechtěl jsem měnit výšku nadpisu ani zkracovat popis a tak jsem vložil tag br. Sice to není nic extra, ale účel to splnilo. Mám to na řádku 15, ale může to být jinde. {$product.description_short|strip_tags|truncate:170:'...'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Já jsem problém vyřešil úpravou homefeatured.tpl. Nechtěl jsem měnit výšku nadpisu ani zkracovat popis a tak jsem vložil tag br. Sice to není nic extra, ale účel to splnilo. Mám to na řádku 15, ale může to být jinde. {$product.description_short|strip_tags|truncate:170:'...'} No to je taky řešení,ale prohlídni to v nižších verzích Exploreru, především ve verzi 6 a 7! Tam občas rádo něco nezafunguje :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Já jsem problém vyřešil úpravou homefeatured.tpl. Nechtěl jsem měnit výšku nadpisu ani zkracovat popis a tak jsem vložil tag br. Sice to není nic extra, ale účel to splnilo. Mám to na řádku 15, ale může to být jinde. {$product.description_short|strip_tags|truncate:170:'...'} No to je taky řešení,ale prohlídni to v nižších verzích Exploreru, především ve verzi 6 a 7! Tam občas rádo něco nezafunguje :-) Ve verzi 6? lidi s verzí 6 by neměli nakupovat po internetu... vždyť na to neposkytuje podporu už ani Microsoft, a IE7 a IE8 jsou na 95% totožné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts