GrzegorzCh Posted August 12 Share Posted August 12 Witam. Szukałem na forum, ale nie mogę znależć. presta 1,7 Po dodaniu towaru do koszyka jego ilość się zmniejsza. Gdzie można ustawić albo co zrobić żeby dodanie do koszyka nie zmniejszało ilości towarów dostępnych na magazynie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted August 12 Share Posted August 12 Witam, w standardzie tak się nie dzieje, może coś źle sprawdzasz. Ilość owszem się zmniejsza, ale nie na magazynie, tylko na karcie produktu. Presta odejmuje ilość produktu jaka jest w koszyku od ilości dostępnej do zamówienia. Jest to owszem mylące i niefajne, ale nie jest to równoznaczne ze zmniejszeniem się ilości produktów dostępnych do zakupu dla innych klientów. Dopóki zamówienie nie zostanie złożone, każdy klient może dodawać ten produkt do koszyka, dodanie całej ilości do koszyka u jednego klienta nie blokuje drugiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GrzegorzCh Posted August 12 Author Share Posted August 12 (edited) no właśnie u mnie jest tak, że jak dodam przedmiot który ma 1 szt dostępność do koszyka, to na karcie produktu na innym loginie już widzę ten produkt 0 szt i nie mogę dodać do koszyka, pomimo że na pierwszym koncie nie zrobiłem zamówienia a tylko dorzuciłem do koszyka. jak usunę z koszyka towar na karcie wraca 1 szt i można zamówić. Edited August 12 by GrzegorzCh (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 12 Share Posted August 12 Sprawdź z dwóch różnych przeglądarek, wydaje mi się że masz jakiś cache w przeglądarce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GrzegorzCh Posted August 13 Author Share Posted August 13 endriu107 dzięki, zgadza się w innej przeglądarce jest cały czas ta sama ilość, niezależnie ile sztuk dodam do koszyka. Czyli masz całkowitą rację, coś w przeglądarce zmienia ilość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
GrzegorzCh
Witam.
Szukałem na forum, ale nie mogę znależć.
presta 1,7
Po dodaniu towaru do koszyka jego ilość się zmniejsza. Gdzie można ustawić albo co zrobić żeby dodanie do koszyka nie zmniejszało ilości towarów dostępnych na magazynie ?
4 answers to this question
Recommended Posts