polinejkes Posted August 10 Share Posted August 10 Witam przy próbie dodania opisu produktu wyskakuje komunika jak w temacie. Zmieniłem już w pliku FormattedTextareaType.php wartości na poniższe: public const LIMIT_TINYTEXT_UTF8 = 84; public const LIMIT_TEXT_UTF8 = 30844; public const LIMIT_MEDIUMTEXT_UTF8 = 5592414; public const LIMIT_LONGTEXT_UTF8 = 1431655764; /** * Max size of UTF-8 MB4 content in MySQL text columns */ public const LIMIT_TINYTEXT_UTF8_MB4 = 63; public const LIMIT_TEXT_UTF8_MB4 = 26383; public const LIMIT_MEDIUMTEXT_UTF8_MB4 = 4194303; public const LIMIT_LONGTEXT_UTF8_MB4 = 1073741823; no ale to nadal nie pomaga Wyczyściłem pamięć podręczną ale nadal nie mogą dodać więcej znaków. W notepadzi jak wklejam całą zawartość ze znacznikami html to mam wszystkich znaków: 22475 Prestashop wersja 8.1.7 PHP 8.3 Czy ktoś spotkał się z tym problemem ? Czy mam coś odświeżyć jeszcze po zmianie tych danych w tym pliku ? Dziękuję za wszelkie sugestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts