alexandr0s Posted July 31 Share Posted July 31 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα έκανα μεταφορά του site μου και τώρα κάνω κάποιες διορθώσεις στο καινούριο site. Ένα θέμα που προέκυψε είναι στο module με τις μάρκες των προϊόντων, όταν πάω να κάνω κάποια διόρθωση μου βγάζει το μήνυμα του screenshot. Αν πατήσω "κατανοώ τους κινδύνους" με ξαναβγάζει εκεί που ήμουν πριν, αλλά φυσικά δεν σώζει τις αλλαγές μου έχω κάνει. Αν πατήσω "πάρτε με απο εδώ" με βγάζει στην κεντρική σελίδα του presta backoffice. Προς το παρόν παρατηρώ πως το κάνει μόνο με τις μάρκες, σε άλλες σελίδες δεν το έχω δει. Ίσως κάποιος σύνδεσμος δεν αντιγράφηκε σωστά? Δεν ξέρω. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει, ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted August 1 Share Posted August 1 13 hours ago, alexandr0s said: module με τις μάρκες των προϊόντων δηλαδή? Αυτό στο κάνει γιατί προφανώς στο url δεν έχει το token. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandr0s Posted August 1 Author Share Posted August 1 Αυτό που δεν ξέρω είναι πως να το διορθώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted August 1 Share Posted August 1 Για να διορθώσεις κάτι πρέπει να ξέρεις το πρόβλημα. Από αυτά που αναφέρεις δεν μπορούμε να βρούμε το πρόβλημα. Ποιο module έχεις για τα brand που αναφέρεις πιο πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandr0s Posted August 1 Author Share Posted August 1 Έχω το Λίστα Μάρκας v1.0.3 - PrestaShop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted August 1 Share Posted August 1 Κάνε ένα reset στο Module να δεις μήπως επανέλθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandr0s Posted August 1 Author Share Posted August 1 Απ'ότι κατάλαβα ψάχνοντας στο αγγλικό forum, είναι πρόβλημα συνηθισμένο όταν κάνεις μεταφορά/update κλπ. Έκανα και καθαρισμό cache αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts