Tibi-wpf Posted July 23 Share Posted July 23 Sziasztok! Megkért valaki, hogy a webáruházát keltsem életre mentésből. Nem tudta, milyen rendszer volt az, mert hónapok óta nem használta. Kiderítettem, hogy ez egy Prestashop. Én a WordPress-hez értek, ehhez a rendszerhez nem, de szeretnék segíteni. Egy db. tar file-t kaptam, amiben további file-ok vannak. Többnyire TZST kiterjesztésű file-ok. Az adatbázishoz szükséges SQLfile-t sikerült kinyernem, azonban a többi TZST file kicsomagolása után is egy-egy file jött csak létre. Pl. a 454 MB méretű backup_user-data.tzst file kibontása után egy azonos nevű mappában egy azonos nevű kiterjesztés nélküli file-t kaptam 948 MB méretben. Én arra számítottam, hogy kapok file-okat egy mappaszerkezetben, amit felmásolok a szerverre, és összekötöm azt az adatbázissal. De nem látok file-okat. CPanel-em nincs, FTP-vel, SSH-val szoktam csatlakozni a szerverhez. Tudnátok esetleg abban segíteni, hogy kellene egy ilyen mentésből működő webáruházat létrehozni? Előre is köszönöm! Tibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 23 Share Posted July 23 Ha nem boldogulsz vele akkor vegyél fel FB messengeren, megnézem a fájlszerkezetet szívesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi-wpf Posted July 24 Author Share Posted July 24 15 hours ago, pattila01 said: Ha nem boldogulsz vele akkor vegyél fel FB messengeren, megnézem a fájlszerkezetet szívesen. Köszönöm, Attila. Rád írtam messengeren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts