Ota Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Ahojky,chtěl bych někoho moc požádat o lehkou radu. Jde o takovou otravnou věc.Jelikož se v php moc nevyznám, nenašel jsem kde přeložit Credi Slips a Merchandise return, který se zobrazuje v levém horním menu po přihlášení zákazníka. Hledal jsem v my-account.php nebo tpl, zde se ale překlad neprojevil.Zajímavé je, že text ve středním okně je česky přeložen a na něm funguje Translation z Back-endu. Ovšem na toto menu funguje překlad částečně. Nevím zda se zde nahrávají přímo jména tabulek z MYSQL, ale to se mi nezdá.Díky za pomoc.Otta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 BO>Překlady modulů>Blockmyaccount Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted May 11, 2011 Author Share Posted May 11, 2011 Ahoj,kruci, to jsem přehledl, rozbalovací okénko.Díky za tip, už jsem si přeložil.Presta is unlimited :-).Ota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts