jpalks Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) Καλησπέρα σας, έχω το εξής περίεργο πρόβλημα πρόσφατα έχω κάνει αναβάθμιση στην έκδοση 1.7.8.11 η αλήθεια είναι ότι πεδευτικα αρκετα με τα πολλα ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση εβγαλε και καποια σφαλματα κατα το update της βασης βεβαια μεχρι τωρα εδειχναν να δουλευουν τα παντα σωστα, εχθες περασα το προσθετο klarna και το προσθετο one page super checkout. παρατηρησα οτι στο checkout σταματησαν να εμφανιζονται τα κειμενα των κουριερ, και στο klarna εαν επιλεξω διευθηνση κυπρο το klarna δεν το εμφανιζει καθολου. δεν εδωσα βαση για τα κειμενα των κουριερ καθως νομιζα οτι υπηρχε το προβλημα και απλα δεν το ειχα δει και για το klarna νομιζα οτι καποια ρυθμιση εχω ορισει στους μεταφορεις, σημερα παρατηρησα το εξης κουλο προβλημα οταν παω να βαλω φωτογραφια στο προιον βγαζει σφαλμα που ουτε αυτο το ειχα παρατηρησει γιατι περναω τα προιοντα με xml ( σε staging που εχω στησει το ιδιο site δουλευουν ολα κανονικα το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να ενημερωσω το live site απο εκει γιατι εχουν γινει παρα πολλες αλλαγες και προσθηκες προιοντων και παραγγελιων. να ενημερωσω οτι εχω κανει απεγκατασταση τα προσθετα που πιστευα οτι εφταιγαν ομως τιποτα δεν αλλαζει. επισης σαν απαντηση λαμβανω Ώπα... φαίνεται πως προέκυψε κάποιο αναπάντεχο σφάλμα The file "/tmp/phprabZFJ" does not exist [Symfony\Component\HttpFoundation\File\Exception\FileNotFoundException 0] Μάθε περισσότερα για την λειτουργία αποσφαλμάτωσης arrow_right_alt Edited July 2 by jpalks (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted July 3 Share Posted July 3 Καλημέρα. Ενεργοποίησε το debug και προσπάθησε να ανεβάσεις εικόνα και κάνε ένα screenshot εαν βγάλει σφάλμα. Επίσης εαν έχεις πρόσβαση σε πανελ φιλοξενίας δες στα Error logs για Errors και ανέβασέ τα εδώ να τα δούμε. Στο plesk είναι εδώ https://docs.plesk.com/en-US/obsidian/administrator-guide/website-management/customer-account-administration/log-files.65210/ και στο Cpanel εδώ https://www.veerotech.net/kb/how-to-check-your-websites-error-log/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZHSoft Posted July 3 Share Posted July 3 Παρακαλούμε δώστε προσοχή για να δείτε εάν ο χώρος στον σκληρό σας δίσκο είναι γεμάτος, προκαλώντας αποτυχία της εγγραφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpalks Posted July 3 Author Share Posted July 3 1 hour ago, Prestag0od said: Καλημέρα. Ενεργοποίησε το debug και προσπάθησε να ανεβάσεις εικόνα και κάνε ένα screenshot εαν βγάλει σφάλμα. Επίσης εαν έχεις πρόσβαση σε πανελ φιλοξενίας δες στα Error logs για Errors και ανέβασέ τα εδώ να τα δούμε. Στο plesk είναι εδώ https://docs.plesk.com/en-US/obsidian/administrator-guide/website-management/customer-account-administration/log-files.65210/ και στο Cpanel εδώ https://www.veerotech.net/kb/how-to-check-your-websites-error-log/ στελνω το cpanel errors, επισης σε ελενγχο με το browser debug λαμβανω απαντηση 500 στο αρχειο mydomain.gr/admin/index.php/sell/catalog/products/image/upload/36358?_token=kMCiJebqBwcruhttvhXsh9RORv3QE606k-ccQgYuEh4 errors.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted July 3 Share Posted July 3 Έκδοση prestashop και έκδοση PHP? Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις οποιοδήποτε Module έχεις για cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpalks Posted July 3 Author Share Posted July 3 prestashop 1.7.8.11 php 7.2 ( εκανα δοκιμη και με 7.3 και με 7.4) δεν εχω καποιο module cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
eshirt Posted July 3 Share Posted July 3 Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, με το που πάω να κάνω upload images δεν τα δέχεται. Mου συνέβει μόλις έκανα τα τελευταία update. prestashop 1.7.8.11 php 7.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted July 3 Share Posted July 3 PHP 1.7.4 είναι το ιδανικό αλλά δεν φταίει αυτό. To log file απο το Cpanel έχει άσχετα entries με το θέμα σου. Το error απο το debug γράφει πως δεν βρίσκει κάποιο αρχείο "The file "/tmp/phprarCoe" does not exist" Μήπως δεν μπορεί να γράψει στον φάκελο tmp ή δεν υπάρχει φάκελος tmp στο root ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpalks Posted July 3 Author Share Posted July 3 Υπάρχει φάκελος tmp και μάλιστα έχει και αρχεία μέσα και είναι 755 ο φάκελος το περίεργο είναι ότι στον ίδιο χώρο έχω στείλει και ένα staging ίδιο σάιτ και σε αυτό δουλεύει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
eshirt Posted July 3 Share Posted July 3 I had to restore the site and do all the module updates again, but this time one by one, to check what's wrong. As soon as i updated Prestashop EventBus module it happened again. If you disable it, it should upload the images correctly. It's a shame i had to lose one month of product updates, but i should have known better. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpalks Posted July 3 Author Share Posted July 3 17 minutes ago, eshirt said: I had to restore the site and do all the module updates again, but this time one by one, to check what's wrong. As soon as i updated Prestashop EventBus module it happened again. If you disable it, it should upload the images correctly. It's a shame i had to lose one month of product updates, but i should have known better. Solved!!!! This plugin was at fault, thank you very much Can I uninstall it? Is it useful somewhere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpalks Posted July 3 Author Share Posted July 3 Λυθηκε!!!! Αυτο το προσθετο έφταιγε τελικά, Μπορω να το απεγκαταστησω? Ειναι καπου χρησημο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted July 3 Share Posted July 3 49 minutes ago, jpalks said: Λυθηκε!!!! Αυτο το προσθετο έφταιγε τελικά, Μπορω να το απεγκαταστησω? Ειναι καπου χρησημο? Όχι δεν χρησιμεύει σε κάτι. Μόνο εαν χρησιμοποιείς το Prestashop checkout module το οποίο θέλει ενεργοποιημένο το Prestashop Account και το EventBus. Δεν ξέρω τι σκατά έχουν κάνει στις τελευταίες εκδόσεις των module. Το eventBus θεωρητικά χρησιμεύει για το CloudSync το οποίο με την σειρά του χρησιμεύει για να συγχρονίζει δεδομένα με τους PrestaShop cloud servers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpalks Posted July 3 Author Share Posted July 3 ok τοτε ολα καλα φαγαμε τοσες ωρες για να βρουμε την παπαρια που εχουν κανει, τρεμεις να πειράξεις η να αναβαθμίσεις κατι στο presta site σου, σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου Prestag0od, εισαι ο μονος απο το ελληνικο forum σε πλοιοψηφια που απαντας παντα σε κατι !!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted July 4 Share Posted July 4 12 hours ago, jpalks said: ok τοτε ολα καλα φαγαμε τοσες ωρες για να βρουμε την παπαρια που εχουν κανει, τρεμεις να πειράξεις η να αναβαθμίσεις κατι στο presta site σου, σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου Prestag0od, εισαι ο μονος απο το ελληνικο forum σε πλοιοψηφια που απαντας παντα σε κατι !!!!!! Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια. To Prestashop μου δίνει ψωμί τα τελευταία 10 χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά. Και εγώ έχω πάρει βοήθεια απο άλλους στο forum όπως για παράδειγμα σε αυτή την ερώτηση εδώ που έκανες εσύ και βρέθηκε λύση που ίσως μου χρειαστεί και εμένα στο μέλλον. Θεωρώ υποχρέωσή μου να βοηθάω την κοινότητα όσο μου επιτρέπει ο χρόνος και οι γνώσεις μου για να παραμένει ζωντανή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts