Jump to content

Edit History

jpalks

jpalks

Καλησπέρα σας, έχω το εξής περίεργο πρόβλημα πρόσφατα έχω κάνει αναβάθμιση στην έκδοση 1.7.8.11 η αλήθεια είναι ότι πεδευτικα αρκετα με τα πολλα ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση εβγαλε και καποια σφαλματα κατα το update της βασης βεβαια μεχρι τωρα εδειχναν να δουλευουν τα παντα σωστα, εχθες περασα το προσθετο klarna και το προσθετο one page super checkout. παρατηρησα οτι στο checkout σταματησαν να εμφανιζονται τα κειμενα των κουριερ, και στο klarna εαν επιλεξω διευθηνση κυπρο το klarna δεν το εμφανιζει καθολου. δεν εδωσα βαση για τα κειμενα των κουριερ καθως νομιζα οτι υπηρχε το προβλημα και απλα δεν το ειχα δει και για το klarna νομιζα οτι καποια ρυθμιση εχω ορισει στους μεταφορεις, σημερα παρατηρησα το εξης κουλο προβλημα οταν παω να βαλω φωτογραφια στο προιον βγαζει σφαλμα που ουτε αυτο το ειχα παρατηρησει γιατι περναω τα προιοντα με xml ( σε staging που εχω στησει το ιδιο site δουλευουν ολα κανονικα το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να ενημερωσω το live site απο εκει γιατι εχουν γινει παρα πολλες αλλαγες και προσθηκες προιοντων και παραγγελιων. να ενημερωσω οτι εχω κανει απεγκατασταση τα προσθετα που πιστευα οτι εφταιγαν ομως τιποτα δεν αλλαζει. επισης σαν απαντηση λαμβανω  Ώπα... φαίνεται πως προέκυψε κάποιο αναπάντεχο σφάλμα  The file "/tmp/phprabZFJ" does not exist  [Symfony\Component\HttpFoundation\File\Exception\FileNotFoundException 0]  Μάθε περισσότερα για την λειτουργία αποσφαλμάτωσης arrow_right_alt

product.png

jpalks

jpalks

Καλησπέρα σας, έχω το εξής περίεργο πρόβλημα πρόσφατα έχω κάνει αναβάθμιση στην έκδοση 1.7.8.11 η αλήθεια είναι ότι πεδευτικα αρκετα με τα πολλα ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση εβγαλε και καποια σφαλματα κατα το update της βασης βεβαια μεχρι τωρα εδειχναν να δουλευουν τα παντα σωστα, εχθες περασα το προσθετο klarna και το προσθετο one page super checkout. παρατηρησα οτι στο checkout σταματησαν να εμφανιζονται τα κειμενα των κουριερ, και στο klarna εαν επιλεξω διευθηνση κυπρο το klarna δεν το εμφανιζει καθολου. δεν εδωσα βαση για τα κειμενα των κουριερ καθως νομιζα οτι υπηρχε το προβλημα και απλα δεν το ειχα δει και για το klarna νομιζα οτι καποια ρυθμιση εχω ορισει στους μεταφορεις, σημερα παρατηρησα το εξης κουλο προβλημα οταν παω να βαλω φωτογραφια στο προιον βγαζει σφαλμα που ουτε αυτο το ειχα παρατηρησει γιατι περναω τα προιοντα με xml ( σε staging που εχω στησει το ιδιο site δουλευουν ολα κανονικα το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να ενημερωσω το live site απο εκει γιατι εχουν γινει παρα πολλες αλλαγες και προσθηκες προιοντων και παραγγελιων. να ενημερωσω οτι εχω κανει απεγκατασταση τα προσθετα που πιστευα οτι εφταιγαν ομως τιποτα δεν αλλαζει.

product.png

jpalks

jpalks

Καλησπέρα σας, έχω το εξής περίεργο πρόβλημα πρόσφατα έχω κάνει αναβάθμιση στην έκδοση 1.7.8.11 η αλήθεια είναι ότι πεδευτικα αρκετα με τα πολλα ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση εβγαλε και καποια σφαλματα κατα το update της βασης βεβαια μεχρι τωρα εδειχναν να δουλευουν τα παντα σωστα, εχθες περασα το προσθετο klarna και το προσθετο one page super checkout. παρατηρησα οτι στο checkout σταματησαν να εμφανιζονται τα κειμενα των κουριερ, και στο klarna εαν επιλεξω διευθηνση κυπρο το klarna δεν το εμφανιζει καθολου. δεν εδωσα βαση για τα κειμενα των κουριερ καθως νομιζα οτι υπηρχε το προβλημα και απλα δεν το ειχα δει και για το klarna νομιζα οτι καποια ρυθμιση εχω ορισει στους μεταφορεις, σημερα παρατηρησα το εξης κουλο προβλημα οταν παω να βαλω φωτογραφια στο προιον βγαζει σφαλμα που ουτε αυτο το ειχα παρατηρησει γιατι περναω τα προιοντα με xml ( σε staging που εχω στησει το ιδιο site δουλευουν ολα κανονικα το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να ενημερωσω το live site απο εκει γιατι εχουν γινει παρα πολλες αλλαγες και προσθηκες προιοντων και παραγγελιων. να ενημερωσω οτι εχω κανει απεγκατασταση τα προσθετα που πιστευα οτι εφταιγαν ομως τιποτα δεν αλλαζει.

product.png

• Create New...