Trivano.pl Posted June 28 Share Posted June 28 Dzień dobry Chciałbym zmienić ścieżkę zakupową w moim sklepie. Kolejność była by taka: 1) Klient zamawia produkt 2) Klient dodaje lub wybiera Adres dostawy 3) Klient wybiera płatność (zmiana) 4) Klient wybiera sposób dostawy (zmiana) 5) Klient składa zamówienie Czy jest możliwa taka konfiguracja. Mam wysyłki zależne of płatności i dla tego chciałbym by klient pierwsze wybrał płatność a potem sposób dostawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted July 3 Share Posted July 3 Nie sądzę aby była taka możliwość. Ew. można zastosować jednostronicowy koszyk próbę przeniesienia płatności nad opcję wysyłki (jako box). Można się także zastanowić nad opcją przypisania formy płatności dla wysyłki (opcja preferencje w płatnościach). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivano.pl Posted July 4 Author Share Posted July 4 Wydaję mi się , że temat rozwiązałem. Stworzyłem dwa rodzaje przesyłek Kurier - przedpłata i Kurier - Pobranie. Następnie w preferencjach płatności powiązałem Kurier-Pobranie z wyłącznie płatnością Płatność przy odbiorze a dla Kurier-Przedpłata podałem pozostałem płatności z wyłączeniem Płatność przy odbiorze I to działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts