onderm Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 TURUNCU-FİNAL temasının 3 ürün yanyana düzenlemesi !!! 1.o olarak düzenlenmiş halini yayınlamış arkadaşlar..acaba 1.1 için uyumlu halini ne zaman yayınlayabilirler...bunun üzerine bi çalışma yapılmaktamıdır acaba? çok makbule geçerdi doğrusu....tasarımı çok güzel bi çalışma...en kısa zamanda bekliyoruz...kolay gele Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Merhaba,buyurun 1.1 sürümü için!NOT: Tema Sase kullanıcısı tarafından paylaşılmıştır, sadece 1.1 sürümüne uyarladım.Kolay gelsin... turuncu3-final1.1.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 başar bey çok makbule geçti , ne zamandır bekliyordum...teşekkürler...hemen kurdum temayı , bi kaç sorunum var .....1) kategoriler gözükmemekte,yeni kategorilerde eklenince çıkmamakta 2) üçlü olan özel ürünler 2'li dizilmekte ,yeni ürün eklenincede 2'li dizin değişmemekte....3) hakkımızda kısmında bi sorun var sanırım ,açılmıyor , düzenlemesini nereden yapıcağız o kısmın yardımcı olursanız sevinirim ...tekrar teşekkürler basar67 (doğum tarihiniz gerçekten 67'ise abi diyelim:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 onlıne destek modülü varmıdır acaba basar beyy....varsa paylaşırmısınız bizle....ücretini dahi ödemeye hazırım...teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Merhaba,bunun ücret ödemene gerekmez, daha önce bir kaç tane destek modülü forumlarda paylaşıldı :-)Aramayı kullan, örnek 'live help' kelimesini kullan.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 başar bey çok makbule geçti , ne zamandır bekliyordum...teşekkürler...hemen kurdum temayı , bi kaç sorunum var .....1) kategoriler gözükmemekte,yeni kategorilerde eklenince çıkmamakta 2) üçlü olan özel ürünler 2'li dizilmekte ,yeni ürün eklenincede 2'li dizin değişmemekte....3) hakkımızda kısmında bi sorun var sanırım ,açılmıyor , düzenlemesini nereden yapıcağız o kısmın yardımcı olursanız sevinirim ...tekrar teşekkürler basar67 (doğum tarihiniz gerçekten 67'ise abi diyelim:)) Merhaba,1) bu sorunu inceledikten sonra burdan bilgi veririm, sorun temadanmı yoksa 1.1 sürüm uygulamasındanmı bilmiyorum.2) Sase kullanıcı bunun için sanırım homefeatured.tpl dosyasını düzenlemişti. homefeatured.tpl dosyasını modules/homefeatured klasörüne yüklemen gerekiyor. (mevcut dosya üzerine yazılacak)3) Menü linklerini themes/turuncu_final/header.tpl (52-57 satır) düzenleyebilirsin.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HASAN BASRİ BALCI Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 slm arkadaşlar turuncu tema 1.1 için çok teşekkür ederim fakat temayı siteye uyguladıgımızda bazı sorunlarla karşılaşıyoruz. bu sorunları halledebilirsiniz gerçekten çok makbule geçer. çünkü herkes bu temayı beğeniyor ve 1.1 de temanın düzgün çalışmamamsından rahatsızlar.. Sorunlar : 1) kategoriler gözükmemekte,yeni kategorilerde eklenince çıkmamakta 2) üçlü olan özel ürünler 2'li dizilmekte ,yeni ürün eklenincede 2'li dizin değişmemekte....3) hakkımızda kısmında bi sorun var,açılmıyor 4) ürünleri Sepete eklerken ajax sistemi çalışmıyor.. yardımcı olursanız sevinirim Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Merhaba,sorunlarınızı tam olarak takip edemiyorum. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?Eklemiş olduğum tema uyarlamasını >>BURDAN<< deneyebilirsin.Kategoriler ekleniyorAjax sepeti çalışıyorÜrünler 3 diziliyorHakkımızda linki çalışıyor (bunun içeriğini yönetim panelinden girmeniz gerekiyor)Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HASAN BASRİ BALCI Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Hocam Yorumunuz için teşekkürler. Turuncu temanın bu şekilde 1.1 için sorunsuz çalışan halini nereden indirebiliriz.. Kolay gelsin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Merhaba,eklentiye eklenen dosyayı kullanıyorum. Eğer bunu kullanığınız halde bu sorun var ise sanırım sizin kurulumda veya modüllerder bir hata var.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oaksu Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Bende Temayı yükledim ama aynı sorunlar bendede var temanın düzgün çalışanı varsa paylaşırsanız sevinirim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gökhan Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Sıfır bir kurulum yaptım ve sırf bu temayı denemek için ama arkadaşların dediği gibi aynı sorunlar oluyor malesef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts