kamilbqk Posted May 23 Share Posted May 23 Cześć, z racji tego, że już od ponad 6 miesięcy nie aktualizowałem modułów w sklepie, chciałem to właśnie wykonać. Jednak boję się, że podczas aktualizacji wystąpią jakieś błędy, czy to jest częsty przypadek? Jak tak, to w jaki sposób powinienem się zabezpieczyć, przed wystąpieniem błędów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestashop Addict Posted May 23 Share Posted May 23 Witaj, najpierw wykonaj kopię zapasową bazy danych i plików. Idealnym rozwiązaniem byłoby posiadanie całkowicie bezpiecznego miejsca przedprodukcyjnego do testów. Ponieważ aktualizacje modułów mogą czasami powodować awarię motywu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted May 23 Share Posted May 23 44 minutes ago, kamilbqk said: Cześć, z racji tego, że już od ponad 6 miesięcy nie aktualizowałem modułów w sklepie, chciałem to właśnie wykonać. Jednak boję się, że podczas aktualizacji wystąpią jakieś błędy, czy to jest częsty przypadek? Jak tak, to w jaki sposób powinienem się zabezpieczyć, przed wystąpieniem błędów? Jeśli tylko dla zasady chcesz aktualizować. To lepiej kopia. Jeśli działa Ci wszystko, to może się wstrzymaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts