Jump to content

Edit History

sylwekb

sylwekb

literówka

Witam

Na Prestashop 1,7 mam czasami dziwny problem z dodawaniem do koszyka przez klientów. Mimo prawidłowych uzupełnionych stanów magazynowych po dodaniu do koszyka jest 0 gdy klient daje wstecz lub kontynuuj i dodaje ponownie ten sam produkt do koszyka jest już prawidłowo. Nie ma reguły może to być przeglądarka Firefox, Edge, Chrome. Problem ale nie zawsze i nie każdego klienta dotyczy tylko pierwszego razu. Czyściłem cache Prestashop, moduły zaktualizowane. W error logu i trybie debugowania nie mam żadnych błędów. Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał?

W załączeniu przesyłam 2 filmy aby pokazać ten problem.

sylwekb

sylwekb

Witam

Na Prestashop 1,7 mam czasami dziwny problem z dodawaniem do koszyka przez klientów. Mimo prawidłowych uzupełnionych stanów magazynowych po dodaniu do koszyka jest 0 gdy klient daje wstecz lub kontynuuj i dodaje ponownie ten sam produkt o koszyka jest już prawidłowo. Nie ma reguły może to być przeglądarka Firefox, Edge, Chrome. Problem ale nie zawsze i nie każdego klienta dotyczy tylko pierwszego razu. Czyściłem cache Prestashop, moduły zaktualizowane. W error logu i trybie debugowania nie mam żadnych błędów. Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał?

W załączeniu przesyłam 2 filmy aby pokazać ten problem.

• Create New...