sp200 Posted May 8 Share Posted May 8 Presta 1.6. Po dodaniu banera pod sliderem pojawia się pasek przesuwania strony w poziomie. Nie ważne ile jest banerów i jaka jest ich rozdzielczość, pasek i tak tam jest. Po usunięciu banera pasek znika. Jak mogę sobie z tym poradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 8 Share Posted May 8 Tu na pewno pojawia się nowy kontener z większą szerokością niż powinien. Poza tym dlaczego wersja 1.6 i standardowy szablon? Pierwsza wersja 1.7 pojawiła się końcem 2016 a wersja 8 za chwile zostanie zastąpiona wersją 9, budowanie czegokolwiek na tak starym silniku jest stratą czasu i pieniędzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sp200 Posted May 8 Author Share Posted May 8 14 minutes ago, endriu107 said: Tu na pewno pojawia się nowy kontener z większą szerokością niż powinien. Poza tym dlaczego wersja 1.6 i standardowy szablon? Pierwsza wersja 1.7 pojawiła się końcem 2016 a wersja 8 za chwile zostanie zastąpiona wersją 9, budowanie czegokolwiek na tak starym silniku jest stratą czasu i pieniędzy. Wspomagałem się Twoim kodem dotyczącym przeniesienia banerów na dół slidera z tego postu z 2016 roku:) : Dlaczego Presta 1.6? Miałem już gotowy sklep który chciałem trochę pozmieniać. Zdaje sobie sprawę że przejście na nowszą wersję jest nieuniknione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sp200
Presta 1.6. Po dodaniu banera pod sliderem pojawia się pasek przesuwania strony w poziomie. Nie ważne ile jest banerów i jaka jest ich rozdzielczość, pasek i tak tam jest. Po usunięciu banera pasek znika. Jak mogę sobie z tym poradzić?
2 answers to this question
Recommended Posts