Jump to content
  • 0

Formularz kontaktowy

aaaleksandra

Question

Witam, przejrzałam wątki na forum, ale nie znalazłam odpowiedzi. Mamy sklep na presta 1.7.8.11, na stronie jest formularz kontaktowy.
Gdy robimy próbę i wysyłamy sobie wiadomość przez ten formularz - nic nie dociera. 
Wiadomości, które widzimy w 'Obsługa Klienta" to głównie komentarze, które klienci dodają do zamówienia - w olbrzymiej większości nie są one "wiadomościami od klientów". Na maila nie mamy żadnych powiadomień o nowych wiadomościach.
Ważne - po wysłaniu wiadomości przez formularz kontaktowy pojawia się na stronie informacja 'Twoja wiadomość została pomyślnie wysłana do obsługi', nie ma nic o błędzie, itp. Mimo to do nas nie dociera zupełnie nic.

Czy ma ktoś pomysł jak można ten formularz kontaktowy uaktywnić / naprawić? 

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Teraz tak, dziękuję. Zastanawia nas jednak, że co jakiś czas wpada jakaś wiadomość od klienta do sekcji 'obsługa klienta' - zakładaliśmy, że to właśnie tam mają trafiać wiadomości.
Czyli z formularza tylko na maila a sekcja obsługa klienta to tylko komentarze do zamówień czy tam też może coś przychodzić? Nie mamy stamtąd powiadomień a nie chcemy nic przegapić.

• 0

Właśnie nie trafiają w ogóle. Raz na pół roku trafi jakieś zapytanie, ale nie ma go na mailu, więc nie wiem czy to się jakoś wyklucza?

Jak wpada do Obsługi klienta to nie ma go na mailu. Jak włączyliśmy teraz powiadomienia mailowe to zapytanie dotarło na skrzynkę ale nadal zero informacji w obsłudze klienta 😕