Reggaeton Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Siteul venea cu redirectionare adica .com/enter/ eu din panoul de control prestashop am schimbat la Preference Director PS, acolo era /enter/ iar eu am schimbat altceva, si dupa ce am salvat ma aruncat din panoul de control si nu pot intra, chiar si restabilesc parola si tot nimic. ajutatima va rog, ce sa fac sa restabilesc totul inapoi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibaro Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Siteul venea cu redirectionare adica .com/enter/ eu din panoul de control prestashop am schimbat la Preference Director PS, acolo era /enter/ iar eu am schimbat altceva, si dupa ce am salvat ma aruncat din panoul de control si nu pot intra, chiar si restabilesc parola si tot nimic. ajutatima va rog, ce sa fac sa restabilesc totul inapoi? Redenumeste /enter/ cu ce aveai inainte, inclin sa cred ca "enter" ala al tau este ori fisieru de baza al magazinului tau prestashop , ori fisierul editabil de admin. Daca a vechiu fisier admin ori il redenumesti admin si faci upgrade la prestashop ori pui numele ce l-ai avut inainte si vei putea reintra in panoul de control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 deschide un ftp si editeaza fisierul config/settings.ini.phpmodifica linia asta asa define('__PS_BASE_URI__', '/enter/'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts