dmalik Posted April 3 Share Posted April 3 Cześć, przejąłem edycję strony na prestashop i na dzień dobry mam jakiś błąd z filemanagerem. Strona wykorzystuje moduł Crazy Elements (Podobne do elementora z wordpressa). Gdy edytuję w nim jakąkolwiek stronę, chcę zmienić / dodać zdjęcie, pojawia mi się białe okno i dalej nic. W konsoli mam taki błąd. GET https://xxxxxx/xxxxxx/filemanager/dialog.php?type=1 500 (Internal Server Error) Dodatkowo edycja szablonu produktu niby działa, ale wersja frontendowa już jest całkowicie rozsypana i nie mam pojęcia o co może chodzić. Czy ktoś spotkał się z podobnymi problemami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thehurricane Posted April 12 Share Posted April 12 tryb debugowania i logi coś więcej mówią? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trevour Posted July 14 Share Posted July 14 Dzień dobry, mam ten sam problem. DEV MODE, nie pokazuje błędów i filemanager w tym trybie działa poprawnie. Co ciekawe, jeśli wyłączyć elementora, w zwykłym filemanagerze też pojawia się ten błąd. Próba czyszczenia cachu oraz opróżnienia folderów var/cache/prod var/cache/dev nic nie dała. Problem pojawił się po migracji. Zwiększyłem również maxymalne upload w ustawieniach php serwera. Nadal nic. Czy może to mieć związek z jakąś opcją z bazy danych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts