erk Posted March 23 Share Posted March 23 Selamlar dostlar web sitem için dinamik mesafeli satış sözleşmesi oluşturabilmek için alternetif yollar arıyorum. maillerdeki templateleri alıp hizmet şartları bölümüne cms ile kopyalıyorum fakat değişkenler istenilen yerleri doldurmuyor. çözümü var mıdır? sizler neler yaptınız. teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 1 Share Posted April 1 bir sayfa yapıp içine kullanıcı adı ve bilgilerini ekleyebilirsin ben boş sayfa yaptım herkese hitap edecek şekilde https://www.eczhanem.com/content/5-mesafeli-satis-sozlesmesi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erk Posted April 1 Author Share Posted April 1 1 hour ago, bera_ramazan said: bir sayfa yapıp içine kullanıcı adı ve bilgilerini ekleyebilirsin ben boş sayfa yaptım herkese hitap edecek şekilde https://www.eczhanem.com/content/5-mesafeli-satis-sozlesmesi Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Asıl derdim ödeme ekranında müşterinin bilgilerine göre düzenlenmesi, güncellenmesi. Müşteri adı ahmetse ahmet yazcak alıcı kısmına Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 1 Share Posted April 1 Onu şöyle yaparsın bir dosyaya kullanıcı idsini çek ve diğer alanları yazdırabilirsiniz id adresi alıp alanlara şunu yazdırabilirsiniz $address = new Address((int)$idAdress); $address->firstname; $address->lastname; $address->phone; $address->city; $address->address1 .' '.$address->address2; buradaki verileri kullanacağın dosyaya aktararak dinamik bir şekle sokabilirsin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erk Posted April 1 Author Share Posted April 1 1 minute ago, bera_ramazan said: Onu şöyle yaparsın bir dosyaya kullanıcı idsini çek ve diğer alanları yazdırabilirsiniz id adresi alıp alanlara şunu yazdırabilirsiniz $address = new Address((int)$idAdress); $address->firstname; $address->lastname; $address->phone; $address->city; $address->address1 .' '.$address->address2; buradaki verileri kullanacağın dosyaya aktararak dinamik bir şekle sokabilirsin Yani bunları ödeme ekraninda kabul ettiğin hizmet sayfasinin düzenlendiği yere ne şekilde eklerim bilemedim hocam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 2 Share Posted April 2 örek bir modül veya php dosyasında bunları çekip tplye yazdırabilirsin sonra bunu cmsye entegre etmek lazım cms.tpl de bu kodları yazmak daha rahat olacak. Ya da istersen modül şeklinde size yazıp teslim edeyim. Bildiğim kadarıyla bunun modülleri vardı sanırım 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erk Posted April 2 Author Share Posted April 2 4 hours ago, bera_ramazan said: örek bir modül veya php dosyasında bunları çekip tplye yazdırabilirsin sonra bunu cmsye entegre etmek lazım cms.tpl de bu kodları yazmak daha rahat olacak. Ya da istersen modül şeklinde size yazıp teslim edeyim. Bildiğim kadarıyla bunun modülleri vardı sanırım Varsada ben göremedim hocam, ancak ücretli modüller için pek fazla bütcem yok Link to comment Share on other sites More sharing options...
erk Posted April 2 Author Share Posted April 2 Derseniz ben yazıp foruma ücretsiz bırakayım çok Makbule geçer 😊😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 3 Share Posted April 3 tamam ben modül şeklinde yazıp paylaşacağım 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erk Posted April 3 Author Share Posted April 3 40 minutes ago, bera_ramazan said: tamam ben modül şeklinde yazıp paylaşacağım Bekliyorum hocam teşekkür ederim 💯💯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erk Posted April 12 Author Share Posted April 12 Güncel olarak henüz çözüm yok. hem güncellik olması açısından. hem de belki modül paylaşıldığında başkaları görür diye up Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted July 8 Share Posted July 8 Sitemizde yalnızca Türkiye adresli müşterilere %50 indirimli ve Türk Ticaret Kanunu'na uyuml bir modülümüz var. Aşağıdaki konuda detay bulabilirsiniz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts