MinionsBob27 Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 Hejka, mam pytanie ds kategorii. Po zmianie szablonu na classic 1.7.6 w kategoriach lub wyszukiwaniach mam więcej niż 9 produktów i nie mogę przełączyć stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Podaj link do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MinionsBob27 Posted March 16, 2024 Author Share Posted March 16, 2024 https://aptekao.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Sama paginacja działa jedynie nie widać przycisków więc pewnie zostały one usunięte gdzieś w plikach, poza tym sklep ledwo działa co chwilę wyskakuje jakiś błąd i strasznie jest zamulony sklep więc poprawek masz sporo do zrobienia inaczej sklep nie zarobi na siebie. Jakbyś dodatkowo potrzebował rozwiązanie które podczas rejestracji waliduje PWZ i przenosi klienta do określonej grupy to robiłem coś takiego ostatnio dla jednej apteki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MinionsBob27 Posted March 16, 2024 Author Share Posted March 16, 2024 Jestem w trakcie przenoszenia hostingu, a wiesz gdzie mogę znaleźć te pliki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Zobacz do pliku paginations.tpl w katalogu szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MinionsBob27
Hejka, mam pytanie ds kategorii. Po zmianie szablonu na classic 1.7.6 w kategoriach lub wyszukiwaniach mam więcej niż 9 produktów i nie mogę przełączyć stronę.
5 answers to this question
Recommended Posts