MinionsBob27 Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 Hejka mam pytanie. Jak zrobić w stopce aby zamieścić obraz z linkiem? a drugie pytanie czy da się powiększyć wielkość czcionki w stopce? zamieszczam załącznik o co mi chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Obraz najprościej umieścić poprzez jakiś moduł html który można podpiąć do hooka footer lub edytować plik footer.tpl natomiast sama zmiana wielkości czcionki tylko poprzez edycję css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MinionsBob27 Posted March 16, 2024 Author Share Posted March 16, 2024 On 3/16/2024 at 9:38 AM, endriu107 said: Obraz najprościej umieścić poprzez jakiś moduł html który można podpiąć do hooka footer lub edytować plik footer.tpl natomiast sama zmiana wielkości czcionki tylko poprzez edycję css. Expand Ok Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MinionsBob27
Hejka mam pytanie. Jak zrobić w stopce aby zamieścić obraz z linkiem? a drugie pytanie czy da się powiększyć wielkość czcionki w stopce?
zamieszczam załącznik o co mi chodzi
2 answers to this question
Recommended Posts