jordaneiro Posted February 10 Share Posted February 10 Καλησπέρα Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω το κείμενο από αυτό το μειλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted February 11 Share Posted February 11 /mails/el/outofstock.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted February 11 Author Share Posted February 11 3 hours ago, Prestan0ob said: /mails/el/outofstock.html Το έχω δοκιμάσει ήδη κ δεν λειτούργησε δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) 7 minutes ago, jordaneiro said: Το έχω δοκιμάσει ήδη κ δεν λειτούργησε δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει δες μήπως υπάρχει το ίδιο αρχείo και στο /themes/Your_theme/mails/el Edited February 11 by Prestan0ob (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted February 11 Author Share Posted February 11 45 minutes ago, Prestan0ob said: δες μήπως υπάρχει το ίδιο αρχείo και στο /themes/Your_theme/mails/el Τα εχω δοκιμασει και εκει και μεσα απο το backoffice αλλα τιποτα Οταν μπανω στη μεταφραση στο bo μου βγαζει αυτα τα μηνυματα Υπάρχει ένας κατάλογος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη γλώσσα "el", αλλά όχι για την προεπιλεγμένη γλώσσα (en) στον φάκελο /themes/classic/modules/followup/mails Υπάρχει ένας κατάλογος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη γλώσσα "el", αλλά όχι για την προεπιλεγμένη γλώσσα (en) στον φάκελο /themes/classic/modules/referralprogram/mails Υπάρχει ένας κατάλογος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη γλώσσα "el", αλλά όχι για την προεπιλεγμένη γλώσσα (en) στον φάκελο /themes/classic/modules/prestaqna/mails Υπάρχει ένας κατάλογος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη γλώσσα "el", αλλά όχι για την προεπιλεγμένη γλώσσα (en) στον φάκελο /themes/classic/modules/ps_emailalerts/mails Υπάρχει ένας κατάλογος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη γλώσσα "el", αλλά όχι για την προεπιλεγμένη γλώσσα (en) στον φάκελο /themes/classic/modules/sendinblue/mails Υπάρχει ένας κατάλογος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη γλώσσα "el", αλλά όχι για την προεπιλεγμένη γλώσσα (en) στον φάκελο /themes/classic/modules/fieldpopupnewsletter/mails Υπάρχει ένας κατάλογος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη γλώσσα "el", αλλά όχι για την προεπιλεγμένη γλώσσα (en) στον φάκελο /themes/classic/modules/ps_reminder/mails Υπάρχει ένας κατάλογος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη γλώσσα "el", αλλά όχι για την προεπιλεγμένη γλώσσα (en) στον φάκελο /themes/classic/modules/ps_emailsubscription/mails Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted February 12 Share Posted February 12 Σε αυτά τα paths που αναφέρεις θα τσεκάρεις και θα δεις κατά πάσα πιθανότητα ότι έχει /el μόνο και ότι λείπει το /en που είναι και η προεπιλεγμένη γλώσσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted February 12 Author Share Posted February 12 7 hours ago, Kogkalidis said: Σε αυτά τα paths που αναφέρεις θα τσεκάρεις και θα δεις κατά πάσα πιθανότητα ότι έχει /el μόνο και ότι λείπει το /en που είναι και η προεπιλεγμένη γλώσσα. σωστά έτσι είναι.Διορθώνεται αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted February 12 Share Posted February 12 Ναι φίλε μου εννοείται. Θα αντιγράψεις τον φάκελο el όπως είναι και θα ονομάσεις το αντίγραφο en και θα λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Για το αρχικό ερώτημα έβγαλες άκρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted February 12 Author Share Posted February 12 37 minutes ago, Kogkalidis said: Ναι φίλε μου εννοείται. Θα αντιγράψεις τον φάκελο el όπως είναι και θα ονομάσεις το αντίγραφο en και θα λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Για το αρχικό ερώτημα έβγαλες άκρη; Ευχαριστώ έφτιαξα το πρόβλημα με τα path Για την διόρθωση κειμένου στο email template όχι δεν έχω καταφέρει κάτι Διορθώνω το κείμενο /mails/el/outofstock.html καθαρίζω τα cacke του ΒΟ .Μπαίνω πάλι στο αρχείο /mails/el/outofstock.html και μου έχει αλλαξει τελέιως ο κώδικας του αρχείου Επισυνάπτω το αρχείο απο το outofstock.html ,στη γραμμή 91 κατά το προτότυπο εμφανίζεται το κείμενο που περιέχει το μειλ το οποίο και διόρθωσα αλλα όταν ξαναμπαίνω μετά από το καθαρισμό cache βλεπω αυτά τα αλαμπουρνέζικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted February 12 Share Posted February 12 Το email φίλε μου πρέπει να το κάνεις επεξεργασία σε κάποιον εξωτερικό editor (πχ vscode, phpstorm κτλ) και περνάς τα αρχεία στην θέση που ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted February 12 Author Share Posted February 12 12 minutes ago, Kogkalidis said: Το email φίλε μου πρέπει να το κάνεις επεξεργασία σε κάποιον εξωτερικό editor (πχ vscode, phpstorm κτλ) και περνάς τα αρχεία στην θέση που ήταν. Από τον σερβερ εχω html editor κανει αυτο?αν οχι θα κοιταξω αυτα που μου προανεφερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted February 12 Author Share Posted February 12 36 minutes ago, Kogkalidis said: Το email φίλε μου πρέπει να το κάνεις επεξεργασία σε κάποιον εξωτερικό editor (πχ vscode, phpstorm κτλ) και περνάς τα αρχεία στην θέση που ήταν. To διορθωσα με το vscode οντως το κειμενο ειναι σωστα μεσα στο αρχειο αλλα δυστυχως η αλλαγη στο κειμενο δεν γινεται οταν ερχεται το μειλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted February 12 Share Posted February 12 Το έχω αναφέρει σε άλλο thread για τα Ελληνικά. Πρέπει να οργανοθούμε να προτείνουμε λύσεις σε δεκάδες "bug" που αφορούν την Ελληνική γλώσσα του Prestashop. Ένα απο αυτά είναι όταν διορθώνεις τα κείμενα των email μέσα απο τον editor του prestashop τα Ελληνικά μετατρέπονται σε HTML entities. Οπότε κάνουμε αλλαγές μόνο με FTP και δικό μας editor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted February 26 Author Share Posted February 26 Μετά από ψάξιμο κατάφερα και το διόρθωσα. Επειδή έχω αλλάξει theme έπρεπε να επιλέξω τη διαδρομή /mails/el/outofstock.html μέσα από το νέο theme κ όχι από το default theme που πήγαινα στην αρχή,έκανα επεξεργασία με εξωτερικό editor vscode και όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts